Συνέντευξη Τύπου – Mykonos Master beach volley 2007

 

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στην παραλία του Πανόρμου καθώς αύριο ανοίγει αυλαία το πρώτου Masters του φετινού πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley.
Στην συνέντευξη παραβρέθηκε ο Αντίδημαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, ο διευθυντής της διοργάνωσης Αλέκος Παρασκευόπουλος, η τοπική υπεύθυνος Χριστίνα Νικολοπούλου, ο συνδιοργανωτής Γιώργος Σακλάρας με τον συμπαίχτη του Παναγιώτη Μαυράκη και το άλλο δίδυμο Ηλίας Ζωλασταθιάδης και Θανάσης Πανούσος.

Ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου και υπεύθυνος του τομέα της Τουριστικής Ανάπτυξης της Μυκόνου τόνισε:
"ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ που μας ανέθεσε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διοργάνωση και θέλουμε να γίνει πλέον θεσμός. Ξέρουμε ότι το beach volley είναι από τα πέντε πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουμε ότι η Μύκονος δεν έχει μόνο νυχτερινή ζωή, αλλά και αγάπη για τον αθλητισμό".

Ο διευθυντής της διοργάνωσης Αλέκος Παρασκευόπουλος τόνισε :
"ευχαριστούμε τον Δήμο Μυκόνου και τον Γιώργο Σακλάρα που μας φιλοξενούν σε μια τόσο δύσκολη και πολυέξοδη διοργάνωση. Φέτος οι προορισμοί μας είναι κοσμοπολίτικοι και την Κυριακή ελπίζουμε να έρθουν στο νησί οι εθνικές ομάδας Καραντάσιου / Αρβανίτη, Τσιαρτσιάνη/Κουτρουμανίδου. Για να πετύχουμε πρέπει να βρεθεί ο κόσμος στην παραλία, ιδιαίτερα την Κυριακή 4-6 μμ στους τελικούς, που θα μεταδοθούν λίγο μετά τα μεσάνυχτα από τον ΣΚΑΙ".

Η τοπική υπεύθυνος Χριστίνα Νικολοπούλου είπε:
"ευχαριστούμε την ΕΟΠΕ που μας πίστεψε και μας έδωσε τουρνουά για δεύτερη φορά. Πέρυσι είχαμε μόλις δυόμιση εβδομάδες καιρό να προετοιμασθούμε, φέτος περισσότερο και ελπίζουμε να πάμε καλύτερα".

Ο συνδιοργανωτής Γιώργος Σακλάρας τόνισε:
"με χαρά φιλοξενούμε το μπιτς βόλεϊ και ελπίζω να ερχόσαστε κάθε χρόνο στον Πάνορμο. Αγαπάμε το άθλημα, γι αυτό και θα πάρω μέρος στους αγώνες".

Ο Παναγιώτης Μαυράκης συμπαίκτης του Σακλάρα τόνισε:
"ο Πάνορμος είναι η αγαπημένη μου παραλία, ελπίζω να ξεφύγουμε απο το αγωνιστικό και να δείξουμε στον κόσμο την ομορφιά του μπιτς βόλεϊ",
ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης συμπλήρωσε: "οι πρώτες εντυπώσεις μας είναι οι καλύτερες και ο αέρας τη Μυκόνου θα δώσει μια ξεχωριστή ομορφιά στους αγώνες" και ο Θανάσης Πανούσος πρόσθεσε: "περιμένουμε να έρθει ο κόσμος στους αγώνες γιατί είναι απαραίτητη η παρουσία του για την επιτυχία του τουρνουά".

Όλα έτοιμα λοιπόν για το πρώτο σφύριγμα.
Καλή επιτυχία σε όλους.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.