ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκέντρωση των εκπαιδευτικών καθηγητών

Σήμερα το πρωί στο αμφιθέατρο του Λυκείου στο Πετεινάρο, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των εκπαιδευτικών καθηγητών του Λυκείου και του Τ.Ε.Ε. Μυκόνου με θέματα τα προβλήματα στη Δημόσια Εκπαίδευση και στους Εκπαιδευτικούς, την ενημέρωση για την ριζική αλλαγή στα Τ.Ε.Ε. και για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών της Μυκόνου. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κωνσταντίνος Μποϊκος, μέλος της ΟΛΜΕ και ο Γιάννης Μαργέτης, μέλος της ΕΛΜΕ Κυκλάδων.
Στην συνέχεια ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και ερωτήσεις των παριστάμενων εκπαιδευτικών σχετικά με τα παραπάνω θέματα. Η συγκέντρωση έκλεισε με πολλές ευχές για ένα Καλό Πάσχα και για μια γεμάτη επιτυχίες εξεταστική περίοδο για τους μαθητές των σχολείων μας.

Συγκέντρωση των εκπαιδευτικών καθηγητών. Σήμερα το πρωί στο αμφιθέατρο του Λυκείου στο Πετεινάρο, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των εκπαιδευτικών καθηγητών του Λυκείου και του Τ.Ε.Ε. Μυκόνου με θέματα τα προβλήματα στη Δημόσια Εκπαίδευση και στους Εκπαιδευτικούς, την ενημέρωση για την ριζική αλλαγή στα Τ.Ε.Ε. και για τα προβλήματα των εκπαιδευτικών της Μυκόνου.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Κωνσταντίνος Μποϊκος, μέλος της ΟΛΜΕ και ο Γιάννης Μαργέτης, μέλος της ΕΛΜΕ Κυκλάδων. Στην συνέχεια ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και ερωτήσεις των παριστάμενων εκπαιδευτικών σχετικά με τα παραπάνω θέματα.

Η συγκέντρωση έκλεισε με πολλές ευχές για ένα Καλό Πάσχα και για μια γεμάτη επιτυχίες εξεταστική περίοδο για τους μαθητές των σχολείων μας.

Ο Καιρός στη Μύκονο

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

error: Content is protected !!