Στην Κύπρο η Χορωδία Μυκόνου

Στην Κύπρο η Χορωδία Μυκόνου
Έφτασε χτες, 27 Απριλίου, στην Κύπρο, η χορωδία Μυκόνου για να συμμετάσχει στο 5ο Πανκύπριο Χορωδιακό Φεστιβάλ "ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ' που διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια απο τη χορωδία του Μουσικού Σχήματος ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.
Στούς 27 χορωδούς, τους οποίους συνόδευε η σύζυγος του Δημάρχου κα Μαργαρίτα Γρυπάρη, η Μαέστρος κα Εύα Βασιλόπουλου, ο πιανίστας κος Μάνος Βασιλόπουλος και εκπρόσωποι της ΔΕΠΠΑΜ, επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή κατά την άφιξη τους στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Στη συνέχεια η μυκονιάτικη αποστολή φιλοξενήθηκε σε ξενοδοχείο της Λάρνακας και το βράδυ τους παρατέθηκε δείπνο το οποίο εξελίχθηκε σε μια Ελληνική βραδιά γλεντιού, όπου εκτός από την χορωδία Μυκόνου παραβρέθηκε και η μεικτή χορωδία Ναυπάκτου, η οποία συμμετέχει επίσης στο Φεστιβάλ.
Για σήμερα Παρασκευή 28 Απριλίου, έχει προγραμματιστεί το Χορωδιακό Φεστιβάλ, το οποίο θα γίνει στην αίθουσα τελετών της Ιεράς Μονής Κύκκου, στον Αρχάγγελο της Λευκωσίας. Συμμετέχουν 10 χορωδίες, εκ των οποίων οι 8 είναι από την Κύπρο και οι 2 από την Ελλάδα (Μύκονος και Ναύπακτος).
Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολουθούν είναι από την πρώτη ημέρα παραμονής της χορωδίας μας στο όμορφο νησί της Κύπρου.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.