Ρίξη στην παράταξη “Μύκονος, Η Επόμενη Μέρα”

Ο Αντώνης Κουσαθανάς και ο Γιάννης Κουκάς ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίηση τους απο τον συνδυασμό του Αντρέα Φιορεντίνου "Μύκονος, Η Επόμενη Μέρα" κατά την χθεσινή συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου.
Συγκεκριμένα η επιστολή ανέφερε τα παρακάτω : Μύκονος 26-5-2009

Προς Προεδρείο του Δ.Σ. Μυκόνου

Κα Πρόεδρε

Σύμφωνα με το άρθρο 94, παρ. 4, του Νέου Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα σας παραδίδω την παρούσα επιστολή για να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να ανεξαρτητοποιηθώ από την δημοτική παράταξη ΄΄Μύκονος: Επόμενη Μέρα΄΄. Στο πέρασμα των περίπου δυόμιση χρόνων που υπηρετώ το Δήμο Μύκονου από την θέση που τιμητικά με διόρισαν οι συμπολίτες μας, μου έγινε πλέον σαφές ότι δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας με τον αρχηγό της προαναφερθείσας παράταξης, κο Αντρέα Φιορεντίνο.

Τα παραδείγματα είναι πάμπολλα και δεν υπάρχει λόγος να τα αναλύσω επί της παρούσης. Αφορούν τόσο πολιτικές όσο και προσωπικές επιλογές. Δυστυχώς, με το πέρασμα του χρόνου διαπιστώθηκε ότι το χάσμα μεταξύ αυτών των επιλογών και των αντιστοίχων του κου Φιορεντίνου μετατράπηκε σε βάραθρο. Για το λόγο τούτο ξεκαθαρίζω και τυπικά τη θέση μου ώστε να μην υπάρχει καμιά παρεξήγηση όσον άφορα στον τρόπο που θα λαμβάνω τις αποφάσεις μου. Επίσης αποζητώ να ξεδιαλύνω το πολιτικό μέλλον μου, εφόσον είναι πλέον επιβεβλημένο στις επόμενες εκλογές να ακολουθήσω διαφορετική πορεία. Είναι προσωπική ζωτική ανάγκη να είμαι από τώρα απόλυτα ξεκάθαρος προς τον κόσμο που με τίμησε και ενδεχομένως να με ξανατιμήσει.
Εύχομαι ολόψυχα στον κο Φιορεντίνο και την παράταξη του καλή τύχη και πάνω απ’ όλα καλή καρδιά.

Με εκτίμηση

Κουκάς Ν. Ιωάννης
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.