Πρωταθλήτής ο Δήμος Μυκόνου

Η ομάδα του Δήμου Μυκόνου νίκησε στον μεγάλο τελικό του χειμωνιάτικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 8Χ8 αφού επικράτησε με 5-4 επί της ΜΠΑΡΤΣΑ.

Σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 30 Απριλίου 2009, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός μεταξύ των δύο φιναλίστ που επικράτησαν μεταξύ των 10 ομάδων που συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως πέρυσι, το τρόπαιο είχε κατακτήσει η ομάδα των CANCER KILLERS, που επικράτησε στον τελικό του ΔΗΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ με σκορ 11-6.

Το ημίχρονο έληξε 2-2 και στην επανάληψη ο αγώνας εξελίχτηκε σε αληθινό ντέρμπυ καθώς η ομάδα του Δήμου Μυκόνου βρέθηκε να χάνει 4-2 από την ΜΠΑΡΤΣΑ. Σύντομα ο Δήμος όμως ανάκαμψε και με συνεχείς φάσεις και σουτ πίεζε την αντίπαλη ομάδα. Η ισοπαλία δεν άργησε να έρθει και 3 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Δήμος προηγήθηκε διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 5-4 υπερ του.

Σε όλους όσους συμμετείχαν επιδόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και οι νικητές σήκωσαν το βαρύτιμο κύπελο το οποίο και θα παραμείνει στα γραφεία του Δήμου.

Δήμος Μυκόνου – ΜΠΑΡΤΣΑ
Τα τέρματα πέτυχαν οι : Κ.Κατσούδας (1-0), Κουκάς Γ. (1-1 & 1-2), Τζίοβας Ν. (2-2) / α΄ημιχ.
Γ.Κουκάς (2-3), Γρύμπλας Γ. (2-4), Παχατουρίδης Θ. (3-4), Τιφτικίδης Π. (4-4), Τσικόπουλος Π. (5-4)

Στην ομάδα του Δήμου συμμετείχαν οι : Ζωγράφος Γιάννης, Τιφτικίδης Παύλος, Τσαρκέζης Χρήστος, Τζάτζος Θύμιος, Νίκος Τζιόβας, Πέτρος Συκινιώτης, Θεόφιλος Παχατουρίδης, Κώστας Κατσούδας, Τσελεκίδης Πολύτιμος Παναγιώτης Τσικόπουλος, Χριστόφορος Αθανασούλης, Τσαχουρίδης Αντώνης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντζιαβίδας Πέτρος.

Νικητές και ηττημένοι έμειναν κατενθουσιασμένοι και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο πρωτάθλημα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.