Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2009

Το κύπελλο πήρε η ομάδα της Αθήνας Novelty στο σημερινό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer 2009 στην παραλία της Μυκόνου. Ο μεγάλος τελικός που έγινε στις 4 το απόγευμα η ομάδα της Αθήνας επικράτησε επί της πρωταθλήτριας Κρήτης Ιεράπετρα Ομορφιά Center με 7-1.
Η Novelty μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησε στην ομάδα της Ιεράπετρας που φάνηκε να έχει μείνει από δυνάμεις περιθώρια να αμφισβητήσει την κυριαρχία της. Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ο Βαγγέλης Βατικιώτης ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα, ενώ αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης αλλά και πρώτος σκόρερ της τελικής φάσης με 12 γκολ.
Στον αγώνα επίδειξης που ακολούθησε αμέσως μετά ανάμεσα στην Εθνική ομάδα Beach Soccer και τους All Stars της διοργάνωσης, τόσο οι διεθνείς αστέρες του αθλήματος όσο και οι επίλεκτοι αθλητές μάγεψαν με την εμφάνισή τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους του Beach Soccer που είχαν κατακλύσει τις εξέδρες του γηπέδου.
Ο αγώνας έληξε με 9-6 υπέρ της Εθνικής ομάδας Beach Soccer.

Τις απονομές έκαναν:
Στην πρωταθλήτρια ομάδα Novelty, ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας.
Στην φιναλίστ Ιεράπετρα Ομόρφια CENTER, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer κ. Κώστας Μότσης Στον MVP Βαγγέλη Βατικιώτη, ο οποίος αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 12 τέρματα, ο Κώστας Φρατζέσκος. Στην ομάδα Rekal από το Ηράκλειο Κρήτης που πήρε μέρος στην 7η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach soccer που διεξήχθη σ' αυτό εδώ το γήπεδο από 25 έως 27 Αυγούστου απονεμήθηκε το Κύπελλο ήθους από τον Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο. Το Κύπελλο παρέλαβε ο Κώστας Γκρέκας.

Στον δήμαρχο Μυκόνου κ. Αθανάσιο Κουθασανά – Μέγα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer, κ. Κώστας Μότσης. Στον κ. Κυριάκο Καλαμαρά, ιδιοκτήτη του φιλόξενου ξενοδοχείου Αφροδίτη και δημοτικού συμβούλου Μυκόνου, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Κώστας Καβαλάρης. Στον κ. Αντώνη Κουσαθανά, δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Μυκόνου, ο ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Γιαλεσάκης.
Τιμητική πλακέτα απένειμε και ο δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, στον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer κ. Κώστα Μότση.
Τους αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach soccer, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου.

Όλοι οι αγώνες μεταδόθηκαν ζωντανά απ' ευθείας από το NOVA SPORT
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.