Ομαλά διεξάγονται οι εκλογές

Μέχρι στιγμής ομαλά διεξάγονται οι Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές στα 9 εκλογικά κέντρα του Δήμου Μυκόνου και τα 3 της ʼνω Μεράς.
Οι Μυκονιάτες αποφασίζουν για το αύριο, επιλέγουν αυτόν που θέλουν να τους εκπροσωπήσει στην νέα τετραετία για να οδηγήσει με πρόοδο ασφάλεια και εμπειρία την Μύκονο στο 2010.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Χρήστος Βερώνης, ψήφισε το πρωί στο 177ο εκλογικό κέντρο στο Νηπιαγωγείο της Λάκας και ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Φιορεντίνος Ανδρέας θα ψηφίσει στο 186ο εκλογικό κέντρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Χώρας.
Το παρόν έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κος Χαράλαμπος Κόκκινος και ο Βουλευτής Κυκλάδων κος Παναγιώτης Ρήγας.
Τα πηγαδάκια πολλά, οι κουβέντες και τα σενάρια ακόμα περισσότερα. Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παρόν στο προαύλιο χώρο του 1ο Δημοτικού Σχολείου και της πλατείας της Λάκας γενικότερα. Η Φιλοζωική Μυκόνου, ο Α.Ο.Μ. και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων έδωσαν το δικός τους παρόν με τις εκδηλώσεις τους.

To www.e-mykonos.gr αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης θα ανακοινώνει σταδιακά τα όποια αποτελέσματα ανακοινώνονται.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο +30 6945.307622.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.