Αρχείο (2005-2011)

Νέα κλήματα – ΕΡΟΣ Μυκονίων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , ο ΕΡΟΣ Μυκονίων, ο σύνδεσμος των εραστών της αμπέλου, θα μοιράσει μονοετή έρριζα φυτά από ντόπιες ποικιλίες που έχουν αναπαραχθεί από κλαδέματα περσινά με φροντίδα δική μας.Έτσι από τις 25 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 27 του ίδιου μήνα, θα μοιράζουμε τα νέα κλήματα στη μάντρα οικοδομικών υλικών του Γεωργίου στην ελάχιστη τιμή κόστους.

Πλησιάζει η ώρα να φυτέψουμε τα νέα φυτά αμπέλου, είτε για να φτιάξουμε νέο αμπέλι, είτε για να μεγαλώσουμε και να συμληρώσουμε το ήδη υπάρχον. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , ο ΕΡΟΣ Μυκονίων, ο σύνδεσμος των εραστών της αμπέλου, θα μοιράσει μονοετή έρριζα φυτά από ντόπιες ποικιλίες που έχουν αναπαραχθεί από κλαδέματα περσινά με φροντίδα δική μας.Έτσι από τις 25 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή μέχρι την Κυριακή 27 του ίδιου μήνα, θα μοιράζουμε τα νέα κλήματα στη μάντρα οικοδομικών υλικών του Γεωργίου στην ελάχιστη τιμή κόστους.

Θα διανεμηθούν τα εξής κλήματα 
ΚΡΑΣΟΣΤΑΦΥΛΑ από τις ποικιλίες:
Σερφιώτικο
Παριανό(Μονεμβασιά)
Κουντούρα(Μαντηλάρι)
Μαύρη ασκαθαριά
και ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ (χωρίς κουκούτσι)
Αττική (μαύρο)
Ρουαγιάλ (μαύρο)
Σουμπλίμα (λευκό)Τηλέφωνα επικοινωνίας για την διανομή των κλημάτων:
Γιώργος Ξυδάκης: 6945434565
Γιάννης Μπαρμπαρής: 6977201491Γιάννης Μπουγιούρης:6947044871
 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Πατήστε εδώ για να αφήσετε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ο Καιρός στη Μύκονο