Μυκονιάτικο Καρναβάλι 2009 !

Μια πολύ όμορφη ημέρα σήμερα, Κυριακή 1η Μαρτίου και πλήθος κόσμου πλημμύρισε το θεατράκι της Λάκας για να γιορτάσει και να ζήσει το Μυκονιάτικο Καρναβάλι.
Δυναμικό παρόν έδωσαν φέτος πολλές ομάδες, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών καθώς δεν είχε ποτέ άλλη φορά σημειωθεί τόσο μεγάλος αριθμός συμμετοχών, οι οποίες πρόσφεραν άφθονο γέλιο, φαντασία και κυρίως πρωτοτυπία. Την διοργάνωση πραγματοποίησε ο Δήμος Μυκόνου με την ΔΕΠΠΑΜ καθώς και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, την Φιλοζωική Μυκόνου και όλους τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων.

Την παράσταση έκλεψε η 10η και τελευταία ομάδα που συμμετείχε στο Καρναβάλι 2009 με θέμα "Καλοκαιρινές διακοπές – Ίντα Μύκονο Ίντα Χαβαλανδη". Μια 30μελείς ομάδα του Αντώνη Αντωνίνη όπου παρουσίασε την άφιξη μιας πτήσης τσάρτερ από Μύκονο σε διάφορα τροπικά νησιά του κόσμου με σκοπό τις καλοκαιρινές διακοπές των διαφόρων επιβατών…!
Οι ομάδες που συμμετείχαν επίσης ήταν της Φιλαρμονικής Μουσικής Μυκόνου, Σώμα Ελλήνων Οδηγών, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Σύγχρονη Παιδεία και τα σχολεία της Μυκόνου.
Το πρώτο βραβείο πήρε η ομάδα "Καλοκαιρινές διακοπές", το δεύτερο βραβείο πήρε η ομάδα "Οικολογικά Περίπτερα" το Σώμα Οδηγών, και το τρίτο βραβείο πήρε η ομάδα "Γουρούνια στο σακί" της Σύγχρονης Παιδείας.

Και του χρόνου. !
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.