Ισχυρές Κυκλάδες

Στα πλαίσια της προεκλογικής του περίοδο ο υποψήφιος Νομάρχης Κυκλάδων,κ.Γιώργος Λεονταρίτης, επικεφαλής του συνδυασμού "Ισχυρές Κυκλάδες" μίλησε νωρίς το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΔΕΠΠΑΜ παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου κ.Ανδρέα Φιορεντίνου, υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων από τους δύο εκλογικούς συνδυασμούς για τον Δήμο Μυκόνου και πλήθος κόσμου. Ο υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος κ.Θεοχάρης Αντώνης μετέφερε μήνυμα του Δημάρχου Μυκόνου κ.Χρήστου Βερώνη, ο οποίος ενόψει των εγκαινίων του "Γρυπάρειου Πολιτιστικού Κέντρου" δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθεί.
Ο υποψήφιος Νομάρχης εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη του συνδυασμού του τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα να γίνει η αλλαγή στη Νομαρχία των Κυκλάδων και να αποκτήσουν όλοι οι Κυκλαδίτες μια αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους. Από όλα τα Κυκλαδονήσια έρχονται θετικά μηνύματα που θέλουν τις "Ισχυρές Κυκλάδες" να βρεθούν στο τιμόνι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Λεονταρίτης τόνισε ότι θα πρέπει να έρθουν οι νέοι πιο κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση, να γίνουν πρωταγωνιστές, γιατί το αύριο των Κυκλάδων βρίσκεται στα νιάτα.
Η άμεση ίδρυση Νομαρχιακού Συμβουλίου Νεότητας που θα συνεδριάζει τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο κατά την περίοδο των εορτών θα έχει σκοπό την άμεση επαφή με τους νέους για να αναδείξουν τις απόψεις τους, τα προβλήματα τους αλλά και να κρίνουν το ίδιο το έργο της Νομαρχίας.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του και στην ίδρυση Συμβουλευτικής Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από Κυκλαδίτες επιστήμονες, τεχνοκράτες, επαγγελματίες και εργαζόμενους στους διάφορους κλάδους παραγωγής, οι οποίοι θα υποδεικνύονται από τα συλλογικά τους όργανα και η οποία θα παρεμβαίνει, θα προτείνει αλλά και θα παρακολουθεί την πορεία του Νομαρχιακού προγράμματος.
Καταλήγοντας ο υποψήφιος νομάρχης αναφέρθηκε στην καρδιά του οικονομικής ανάπτυξης των νησιών μας, τον τουρισμό. Η ίδρυση Τουριστικής Εταιρίας Προβολής των Κυκλάδων σε συνεργασία με ιδιώτες που προέρχονται από τον κλάδο αυτό. Η τουριστική συνεργασία "του ομορφότερου νησιωτικού συμπλέγματος", όπως αποκαλεί ο κ.Λεονταρίτης τις Κυκλάδες, θα ανοίξει νέους δρόμους επικοινωνίας και τουριστικής ανάπτυξης με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της οικονομίας όλων των νησιών.
Τέλος ο κ.Λεονταρίτης αναφέρθηκε στο φαινόμενο των τελευταίων ετών όπου πολλοί υποψήφιοι αναφέρονται ως "ανεξάρτητοι". Τόνισε ότι ο κάθε υποψήφιος δεν θα πρέπει να αρνείται την πολιτική του ταυτότητα δηλώνοντας κατά περιόδους ανεξάρτητος. Τα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πρέπει να είναι αδέσμευτα έτσι ώστε να μπορούν να εκτελούν ορθά το δύσκολο έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κλείνοντας ο κ.Λεονταρίτης ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους καθώς και όλους τους Μυκονιάτες για την συνεχή υποστήριξη τους και παρουσίασε τους τοπικούς Νομαρχιακούς Σύμβουλους του συνδυασμού του, τον κ.θεοχάρη Αντώνη και την κ.Μιχελή Αννα.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.