Η ΔΕΠΠΑΜ γιορτάζει τις απόκριες 2009 !

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ
Τηλ: 22890-27791,27190, 6972 717171
e-mail: deppam@otenet.gr

Η ΔΕΠΠΑΜ γιορτάζει τις απόκριες
και σας προσκαλεί…

Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου στην πιο ξέφρενη και κεφάτη παράσταση Ηasta manana (Εις το επανιδείν) στο Μύκονος Bar στις 10μ.μ. με τον Γιάννη Νικολάου και την Λατινοαμερικάνικη παρέα του!!!
Ο Γιάννης Νικολάου τραγουδοποιός γνωστός μας από τους "Λαθρεπιβάτες", καλεί την γνωστή αισθαντική τραγουδίστρια από την Ουρουγουάη Ζανέτ Καπούγια και τον πολυμουσικό ΄Αλκη Κόλλια (γεννημένο στην Βενεζουέλα) αναγνωρισμένο για την πορεία του στην Λατινοαμερικάνικη μουσική να συνταξιδέψουν με αφετηρία τη Βενεζουέλα και τη Κούβα και τελικό προορισμό την Ελλάδα.
Πυξίδα τους η μουσική τα τραγούδια και ο χορός, που σμίγουν γλυκά σε αυτήν την περιπέτεια. Μαζί τους η χορεύτρια Marina Markou Kastillo με παραδοσιακές φορεσιές σε χορούς από την Βενεζουέλα. Είσοδος 15 ευρώ με ποτό.

Την Κυριακή 1η Μαρτίου στο Καρναβάλι Μυκόνου 2009 στο θέατρο της Λάκκας πολλές 3.μ.μ.
Η αποκριάτικη γιορτή περιλαμβάνει διαγωνισμό καλύτερης αμφίεσης, μουσική, παιχνίδια, παζάρι με γευστικές λιχουδιές από την Φιλοζωική Μυκόνου, ζογκλέρ , τσαμπούνες και τουμπάκια και πολλές πολλές εκπλήξεις. Συμμετέχουν ακόμα η Φιλαρμονική Μυκόνου και τα Χορευτικά Τμήματα Μυκόνου.
Αιτήσεις συμμετοχής στο καρναβάλι γίνονται δεκτές έως τις 26 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΔΕΠΠΑΜ 9 – 3 μ.μ. .
Συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΥΚΟΝΟΥ1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.