Ημερίδα για το Περιβάλλον


Στη ΔΕΠΠΑΜ σήμερα το βράδυ και στα πλαίσια του πενθήμερου εκδηλώσεων για το Περιβάλλον που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου σε συνεργασία με το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, πραγματοποιήθηκε ημερίδα για το Περιβάλλον.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα ʼννα Καμμή, άνοιξε τη βραδιά καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια αναφέρθηκε επιγραμματικά στο πρωτοβουλία του Συλλόγου για το πενθήμερο των εκδηλώσεων.

Την ημερίδα διεύθυνε η δρ Νάζου Δέσποινα, Κοινωνική Ανθρωπολόγος-Ερευνήτρια του Πανεπιστήμιο Αιγαίου η οποία και παρουσίασε τους τρεις ομιλητές της βραδιάς, την κα Παπαθεοχάρη, εκπρόσωπο της Οικολογικής Εταιρίας Ανακύκλωσης, τον κ. Κρομμύδα Τάσο, Υπεύθυνος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και τον κ.Αλέξανδρο Μαβή, Βιοτεχνολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Μέλος του Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων Αιγαίου.

Στην ημερίδα μίλησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Σαλάχας ο οποίος και ο ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την πορεία του μεγάλου έργου ΧΥΤΑ που αυτή τη στιγμή πραγματοποιείτε στο νησί μας και το οποίο θα ολοκληρωθεί τέλος του χρόνου καθώς και για τις ενέργειες και την προετοιμασία του Δήμου Μυκόνου στο δύσκολο θέμα που λέγεται ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Την ημερίδα παρακολούθησε και ο Νομαρχιακός Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αθυμαρίτης Ηλίας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Ιώαννης Κουκάς.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το βράδυ με την μουσική παράσταση "να ξαναβρούμε τ' όνειρο" με την Κατερίνα – Τατιάνα Θωμαίδη, που θα πραγματοποιηθεί στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 20.00

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.