Ευχές

Μυκονιάτες και Μυκονιάτισες,

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και όλοι μας προσπαθούμε να αλλάξουμε διάθεση και να μπούμε σε μια διαφορετική ψυχολογία, πιο αισιόδοξη, πιο εορταστική, πιο συναισθηματική.

Τα Χριστούγεννα ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια πολύ ιδιαίτερη γιορτή για τους Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο γιατί είναι μια οικογενειακή γιορτή αγάπης, πίστης, αναγέννησης, ψυχικής ανάτασης, ελπίδας, απολογισμού κι όσο κι αν ακούγονται κοινότυπα όλα αυτά, στην πραγματικότητα, δεν είναι καθόλου.

Ο ερχομός της νέας χρονιάς, μας καλεί όλους σε μια στροφή προς τον εαυτό μας, έναν εσωτερικό απολογισμό, αλλά και τη χάραξη νέων στόχων που θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε πραγματικότητα ! Στόχους που αφορούν την προσωπική μας ανάπτυξη και πρόοδο, την οικογένεια μας, τη δουλειά μας, την κοινωνία μας, τον τόπο μας, την Ελλάδα.

Είναι αλήθεια, ότι κάποια σημάδια των καιρών δείχνουν δυσοίωνα και είναι λογικό οι συνέπειες της διεθνούς κρίσης να αφήσουν τα σημάδια τους και στη χώρα μας.
Ας είμαστε αισιόδοξοι όμως. Αισιόδοξοι, πεισματάρηδες και προνοητικοί. Με θετική σκέψη, πολλή δουλειά, ομαδικότητα και αρμονική συνεργασία μπορούμε να κάνουμε θαύματα !

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους Μυκονιάτες να περάσουν όμορφα και χαρούμενα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους και η νέα χρονιά να είναι για όλους μας και για το νησί μας μια χρονιά ανάπτυξης, δημιουργίας και προόδου.
Εύχομαι σε όλους υγεία, τύχη και αληθινή χαρά και ας προσπαθήσει ο καθένας μας όσο μπορεί να βάλει το δικό του πολύτιμο λιθαράκι για το καλό του νησιού μας. Γιατί ένα είναι βέβαιο : όταν αγαπάει κάποιος πραγματικά τον τόπο του, ότι και να κάνει είναι για το καλό του.

Καλά Χριστούγεννα. Καλή Χρονιά.

Ανδρέας Φιορεντίνος

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.