Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδόχων Μυκόνου

Με μεγάλη επιτυχία, αλλά και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, 23 Μαΐου 2007, στο ξενοδοχείο San Marko, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδόχων Μυκόνου, ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου που πάρθηκε στα γραφεία του Σωματείου στις 10 Μαΐου 2007.
Την σύγκληση άνοιξε ο Πρόεδρος του Σωματείου κος Ανδρέας Φιορεντίνος ο οποίος και αναφέρθηκε στον απολογισμό της περιόδου 2006-2007. Προσκεκλημένοι στη συνέλευση ήταν οι κ.κ. Προκόπης Παναγιώτης, Λιμενάρχης Μυκόνου, Νάσος Κόλιας, Αερολιμενάρχης Μυκόνου, Κανελλόπουλος Διαμαντής, Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, Παπαμιχαήλ ʼκης, Προϊστάμενος Τμήματος Πυρασφάλειας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης, Δημήτρης Χαμεζόπουλος και Παναγιώτης Θεοδωράκης Υπεύθυνοι Λειτουργίας της Δικτυακής Πύλης (www.e-kyklades.gr) του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.
Τα θέματα της ημερήσιας διατάξεως ήταν :
1. Απολογισμός περιόδου 2006-2007
2. Τροποποίηση – εκσυγχρονισμός των άρθρων του καταστατικού
3. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για βασικά θέματα του κλάδου
4. Εξελίξεις στο θέμα αστεριών, πισινών, Ν.3463/2006 ΚΔ&Κ
5. Πυρασφάλεια – ειδικό σήμα λειτουργίας
6. Απλή χρήση αιγιαλού και παραλίας Ν.2971/19.12.01

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό των πεπραγμένων, καθώς επίσης και τον εκσυγχρονισμό του καταστατικού. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης υπήρξε συζήτηση μεταξύ μελών του Σωματείου και των επικεφαλής των υπηρεσιών με σκοπό την ορθή ενημέρωση σε θέματα νομοθεσίας και διαδικασιών χορηγήσεων αδειών – πιστοποιητικών – διαδικασιών που αφορούν τον κλάδο.

Σωματείο Ξενοδόχων Μυκόνου 'Η Μύκονος'

Το Σωματείο Ξενοδόχων Μυκόνου με την επωνυμία 'Η Μύκονος', ιδρύεται το Μάιο του 1980, με πρώτο πρόεδρο τον Δημήτρη Ζουγανέλη. Το Σωματείο εδρεύει στο παλιό λιμάνι, στην Χώρα της Μυκόνου, όπου διατηρεί γραφείο πληροφοριών και εξυπηρέτησης τουριστών. Εκεί, το φιλικό προσωπικό του σωματείου προσφέρει μεταξύ άλλων και την δυνατότητα εύρεσης καταλύματος στους επισκέπτες.
Ταυτόχρονα παράρτημα του σωματείου λειτουργεί και στο αεροδρόμιο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του νησιού μας. Τα γραφεία του σωματείου είναι ανοιχτά στο κοινό κατά την διάρκεια όλου του χρόνου.
Το Σωματείο είναι η επίσημη επαγγελματική ένωση των Ξενοδόχων στη Μύκονο. Ως το μοναδικό συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα τους, αναπτύσσει δραστηριότητες και λαμβάνει πρωτοβουλίες για την εκπλήρωση των σκοπών που εξυπηρετούν την λειτουργία του. Αυτό έχει ως έμμεσο αποτέλεσμα την γενικότερη πρόοδο και ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος Ανδρέας Ν. Φιορεντίνος Αντιπρόεδρος Δαμιανός Θεοδωρόπουλος Ταμίας Γεώργιος Κουκάς Γραμματέας Μιχαήλ Αποστόλου

Μέλη
Μιχαήλ Κουσαθανάς ʼννα Λόντου Δημήτριος Ασσυμομύτης Ιωάννης Κουκάς

Μετά τη λήξη της σύγκλησης ακολούθησε δεξίωση εντός του χώρου του ξενοδοχείου.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.