Αρχείο (2005-2011) ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιτέλους φύσηξε.. !

Τρίτη ημέρα των αγώνων Nescafe Planet Mykonos Freestyle Jam 2006 στον Καλαφάτη και σήμερα επιτέλους φύσηξε και οι σανίδες βράχηκαν !
Συμμετέχουν 40 από τους καλύτερους αθλητές οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό με τις φιγούρες τους. Η παραλία του Καλαφάτη κρίνεται ως η ιδανική τοποθεσία για την διεξαγωγή αγώνων windsurf καθώς οι άνεμοι είναι αρκετά ισχυροί και λόγω της μορφολογίας της παραλίας δεν παρενοχλούνται οι κολυμβητές στην παραθαλάσσια περιοχή.

Επιτέλους φύσηξε.. !
Τρίτη ημέρα των αγώνων Nescafe Planet Mykonos Freestyle Jam 2006 στον Καλαφάτη και σήμερα επιτέλους φύσηξε και οι σανίδες βράχηκαν !
Συμμετέχουν 40 από τους καλύτερους αθλητές οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό με τις φιγούρες τους. Η παραλία του Καλαφάτη κρίνεται ως η ιδανική τοποθεσία για την διεξαγωγή αγώνων windsurf καθώς οι άνεμοι είναι αρκετά ισχυροί και λόγω της μορφολογίας της παραλίας δεν παρενοχλούνται οι κολυμβητές στην παραθαλάσσια περιοχή. Οι "σπηλιάδες", (ριπές αέρα) που παρουσιάζονται βοηθούν τους αθλητές να αναπτύσσουν γρήγορα μεγάλες ταχύτητες προβάλλοντας εκπληκτικό θέαμα.
Παρουσία του προέδρου του Ν.Α.Ο.Μ. κ.Πασαλιάδη οι αγώνες διεξάγονται χωρίς κανένα πρόβλημα και αργά το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι νικητές. Το γεγονός το καλύπτει και τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ όπου και θα παρουσιαστεί σε προσεχές κεντρικό δελτίο του καναλιού.
Το επόμενο Σαβββατοκύριακο θα είναι και αυτό αγωνιστικό, στο Καλό Λιβάδι θα διεξαχθούν αγώνες Beach Volley και αναμένετε μεγάλο ενδιαφέρον διότι η Επιτροπή της ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβάθμιση του Τουρνουά MASTERS της Μυκόνου σε κατηγορία GRAND SLAM.

Διοργανωτής : Planet Windsurfing Mykonos Pezi Huber
Χορηγοί : Nescafe, Contiki, Planet Windsurfing, Δήμος Μυκόνου, Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου

 

Ο Καιρός στη Μύκονο

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ

error: Content is protected !!