Διακοσμήστε τους εξωτερικούς χώρους τα Χριστούγεννα

Διακοσμήστε τους εξωτερικούς χώρους τα Χριστούγεννα !

Πέρα από τη διακόσμηση του σπιτιού μας, o στολισμός του κήπου ή της βεράντας μας έχει και αυτός τη χάρη του. Είναι όμορφη εικόνα και για εμάς που την απολαμβάνουμε από τη ζεστασιά μας κοιτάζοντας έξω από το μπαλκόνι, αλλά και για τους γείτονες και τους περαστικούς.
Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα μπαλκόνια είναι στολισμένα δίνοντας στο νησί μας μία πιο χαρούμενη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Και μάλιστα κάθε χρόνο τα φωτάκια εμφανίζονται όλο και πιο νωρίς και όλο και πιο πολλά! Ήδη αρκετά μπαλκόνια και αυλές είναι φωτισμένα πριν καλά καλά βγει ο Νοέμβρης.
Πρωτοπόρος φυσικά και με την μεγαλύτερη συλλογή επαίνων στο καθιερωμένο στόλισμα του σπιτιού είναι βέβαια το σπίτι της οικογένειας του Πέτρου Γιδαράκη.
Επί χρόνια τώρα στολίζει το σπίτι του και μας μεταφέρει σε κόσμο παραμυθένιο. Μικροί μεγάλοι θα σταματήσουν έξω από το σπίτι τους στα Αγγελικά για να χαζέψουν το λαμπρότερο και το ομορφότερο στολισμένο σπίτι στη Μύκονο.
Συναντήσαμε τον Πέτρο και μας είπε ότι στολίζει το σπίτι του 10 χρόνια τώρα για τα παιδια του και για όλους εμάς θέλοντας να μας μεταφέρει ένα μήνυμα αγάπης και ευτυχίας.
Για να στηθεί όλο αυτός ο εξοπλισμός ο Πέτρος ξεκινάει τον στολισμό τέλος του Νοεμβρίου όπου και απασχολείται καθημερινά και ολόκληρες τις Κυριακές με στόχο να είναι όλα έτοιμα στις 15 Δεκεμβρίου, ημέρα του Αγ.Ελευθερίου. Μαζί του πάντα η οικογένεια του που τον "ξεπλέκει" από τα ατελείωτα μέτρα φωτοσωλήνα και τα χιλιάδες λαμπιόνια. Το ταξίδι στην Αθήνα για την προμήθεια νέων υλικών και ανταλλακτικών είναι αναγκαίο και καμιά φόρα είναι και διπλό! Για να βλέπουμε το φαντασμαγορικό αυτό θέαμα ο Πέτρος έχει απλώσει 270 μ. φωτοσωλήνα, έχει κατασκευάσει μια χειροποίητη κουρτίνα με 7000 λαμπιόνια ύψους 5 μ. και έχει στολίσει με 3000 λαμπιόνια – κουρτίνες τον κήπο, την παιδική χαρά και τους λοιπούς εξωτερικούς χώρους. Μια φωτεινή φάτνη περιβάλλεται από ένα φωτεινό άγγελο, ένα φωτεινό Αγ.Βασίλη και ένα φωτεινό έλκηθρο με έναν ακόμα Αγ.Βασίλη. Την αυλή και τα δέντρα του σπιτιού φωτίζουν 6000 λαμπιόνια, 5 φωτεινά κλαδιά και 5 φωτεινά αστέρια όπου το ένα από αυτά είναι και στην κορυφή του σπιτιού της οικογένειας Γιδαράκη. Τέλος Χριστουγεννιάτικα αμέτρητα στολίδια, μπάλες, γιρλάντες, κάλτσες και διάφορα πολλά άλλα συμπληρώνουν το τοπίο μέσα και έξω από το σπίτι μετατρέποντας το σε παραμυθένιο.
Στο παρασκήνιο υπάρχουν περίπου 20 ενισχυμένες πρίζες και πολλά μέτρα καλώδια που "συνοδεύονται" αργότερα από ένα λογαριασμό της ΔΕΗ κατά 500 € μεγαλύτερο ! ! Το δε κόστος για όλα αυτά απέφυγει να μας το ανεφέρει.. ανεκτίμητο.
Συγχαρητήρια Πέτρο καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Φωτογραφίσαμε διάφορα στολισμένα σπίτια και αυλές και ζητάμε από όλους εσάς να μας στείλετε το δικό σας στολισμένο σπίτι μαζί με τις ευχές σας.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.