“Δεύτε Λάβετε Φως” και “Χριστός Ανέστη”


Το ʼγιο Φως έφτασε στην Μύκονο με την απογευματινή πτήση της AEGEAN Airlines στις 20:15.
Στο αεροδρόμιο παρευρέθηκε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Μυκόνου Πρεσβύτερος Βασίλειος Τζανιδάκης, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, o Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ο Λιμενάρχης Μυκόνου, ο Προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μυκόνου, ο Διοικητής της 6ης ΜΣΕΠ και ο Αερολιμενάρχης Μυκόνου.

Επίσης λίγο πριν την προσγείωση της πτήσης έφθασε στο αεροδρόμιο και αντιπροσωπεία από το νησί της Τήνου για την παραλαβή του ʼγιου Φώς με επικεφαλής τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιος Φανερός.
Το ʼγιο Φώς παρέδωσε ο πιλότος της πτήσης A3378 της Aegean Airlines στον Πρεσβύτερο Βασίλειο Τζανιδάκη ο οποίος με τη σειρά του το έδωσε στους εκπροσώπους των αρχών και της επιτροπής από την Τήνο.
Αρκετός κόσμος ήρθε γνωρίζοντας την άφιξη του ʼγιου Φώς ήρθε στο αεροδρόμιο και αμέσως μετά την μικρή δέηση έλαβαν το ʼγιο Φως.

Σε λίγο θα ακουστεί το "Δεύτε Λάβετε Φως" και χιλιάδες κεριά θα φωτίσουν το νησί και το "Χριστός Ανέστη" μάταια θα προσπαθεί να ακουστεί εν μέσω χιλιάδων κροτίδων και βεγγαλικών που θα κάνουν τη νύχτα μέρα.

Το www.e-mykonos.gr σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

L' aragosta live
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

L’ aragosta live

Ο Δημήτρης Ζμπέκος ιδρυτικό στέλεχος του γνωστού συγκροτήματος των Ζιγκ Ζαγκ παρουσιάζει κάθε Τετάρτη στο εστιατόριο ...

Comments are closed.