Για πάντα στη Μύκονο


Mε την ευχή να διοργανώνεται τουρνουά beach volley στη Μύκονο και τα 20 επόμενα χρόνια έγινε το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο του νησιού, όπου ο Δήμαρχος Χρήστος Βερώνης τόνισε:
"Με χαρά φιλοξενούμε το τουρνουά για τρίτη συνεχόμενη φορά. Το νησί μας έχει ιστορία στον τουρισμό, αλλά τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις υποδομές μας και να καλυτερέψουμε τις υπηρεσίες μας για να επενδύσουμε στον πολιτισμό, την παιδεία και τον αθλητισμό με διοργανώσεις πανελλήνιας και παγκόσμιας εμβέλειας. Γι αυτό και συνδιοργανώνουμε το μοντέρνο άθλημα του μπιτς βόλει, το οποίο βοηθάμε κυρίως ηθικά και λίγο οικονομικά"
Ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μέγας Κουσαθανάς επισήμανε:
"Επενδύουμε πλέον στον αθλητικό τουρισμό και κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις διοργανώσεις του μπιτς βόλει. Θα στηρίξουμε την προσπάθεια και θέλουμε το τουρνουά στο νησί μας τουλάχιστον για είκοσι χρόνια"
Ο εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ Αλέκος Παρασκευόπουλος τόνισε:
"Το μπιτς βόλει είναι το κατ εξοχήν καλοκαιρινό άθλημα. Φέτος το πρωτάθλημα συμπίπτει με την ολυμπιακή χρονιά και στο Πεκίνο μας εκπροσωπούν δυο ομάδες, κάτι που έχουν πετύχει μόνο οι μεγάλες δυνάμεις, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βραζιλία , η Κίνα και ίσως η Αυστραλία. Χάρη στους Δήμους, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους χορηγούς διοργανώνουμε τους αγώνες. Με υπερηφάνεια μπορούμε να πούμε ότι μετά απο προσπάθεια 15 χρόνων διοργανώνουμε τουρνουά σε αναγνωρισμένα παγκοσμίως σημεία της χώρας μας, όπως η Μύκονος που είναι μέσα στους 10 καλύτερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Θέλουμε επίσης να επισημάνουμε ότι συνεργαζόμαστε για πρώτη χρονιά με το NOVA , που θα μεταδώσει τους τέσσερις ημιτελικούς και τους δυο τελικούς με άρτια τεχνική κάλυψη. Ταυτόχρονα με τους αγώνες διοργανώνουμε και το πρόγραμμα "μάθε μπιτς βόλει", όπου ο βραζιλιάνος ομοσπονδιακός προπονητής θα μαθαίνει το άθλημα στα παιδιά. Θέλουμε όταν φεύγουμε από έναν τόπο να αφήνουμε πίσω μας νέους αθλητές που θα γίνουν αργότερα πρωταθλητές, όπως συνέβη στην Κάλυμνο και στη Ρόδο με δυο ομάδες που αγωνίζονται και πρωταγωνιστούν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα"

Η τοπική συνδιοργανώτρια Χριστίνα Νικολοπούλου είπε :
"κάθε χρόνο διοργανώνουμε και καλύτερο τουρνουά και ευελπιστούμε να μείνουμε πολλά χρόνια στο νησί. Ευχαριστούμε τον Υπουργό Τουρισμού κύριο ʼρη Σπηλιωτόπουλο ,τους συνδιοργανωτές Δήμο Μυκόνου, BAHIA BLANCA beach bar και τους τοπικούς χροηγούς τη Shell, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Μυκόνου Ανδρεα Φιορεντίνο, το μπαρ "Πάνορμος", το "Φλώρα Μάρκετ" και το το Mykonian Mare,
Η Αθηνά Δηλαβέρη τόνισε: "κάθε χρόνο έρχεται περισσότερος κόσμος στο μπιτς βόλει, περισσότεροι χορηγοί και στη Μύκονο περνάμε καλά", η συμπαίκτρια της Αρετή Τέζα πρόσθεσε: "Ευχαριστούμε το Δήμο για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε καλό θέαμα"
Ο Θανάσης Πανούσος επισήμανε: "Είναι σημαντικό το πρόγραμμα για τα παιδιά, αλλά και η συμφωνία με τη NOVA που έχει παγκόσμια εμβέλεια"

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

L' aragosta live
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

L’ aragosta live

Ο Δημήτρης Ζμπέκος ιδρυτικό στέλεχος του γνωστού συγκροτήματος των Ζιγκ Ζαγκ παρουσιάζει κάθε Τετάρτη στο εστιατόριο ...

Comments are closed.