Βeach Soccer στο Καλό Λιβάδι – Τελικός

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ τον Γιώργο Τζαβέλλα η ομάδα Panthers επικράτησε στον τελικό της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, της ΚΙΝΙ F.C. με 5-3.
Η Εθνική Beach Soccer νίκησε 8-3 την ομάδα ALL STARS στον αγώνα επίδειξης.
Το κύπελλο πήρε η ομάδα Panthers που επικράτησε στον τελικό της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, της ΚΙΝΙ F.C. με 5-3 στο σημερινό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Soccer 2010 που ολοκληρώθηκε στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου.
Σε μεγάλες ορέξεις ο Γιώργος Τζαβέλλας που σημείωσε 3 τέρματα και η ομάδα του Panthers επικράτησε τελικά στον τελικό με 5-3 της ΚΙΝΙ της Σύρου και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στη 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010.

Στον αγώνα επίδειξης που ακολούθησε αμέσως μετά ανάμεσα στην Εθνική ομάδα Beach Soccer και τους All Stars της διοργάνωσης, τόσο οι διεθνείς αστέρες του αθλήματος όσο και οι επίλεκτοι αθλητές μάγεψαν με την εμφάνισή τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους του Beach Soccer που είχαν κατακλύσει τις εξέδρες του γηπέδου.
Ο αγώνας έληξε με 8-3 υπέρ της Εθνικής ομάδας Beach Soccer και μεταδόθηκε 'ζωντανά' από το SPORT+

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων ήταν:
ΚΙΝΙ F.C.: Κώστας Συριανός, Νίκος Ρούσσος, Παύλος Αλιφραγκής, Βάκης Παπιτσής, Ιωσήφη Ξανθάκης 1, Αντώνης Μπαλοπήτας, Κυριάκος Μανουδάκης 1, Λεονάρδος Πρίντεζης.
PANTHERS: Junior Rush, Δημήτρης Σιαλμάς, Θανάσης Τρίμης 1, Σωτήρης Τσίτσας 1, Γιώργος Τζαβέλλας 3, Γιάννης Μανιάτης, Μιχαήλ Ιωάννης Γκίκας.
Tις απονομές έκαναν:
Στην πρωταθλήτρια ομάδα Panthers ο εκπρόσωπος του δικτύου εταιριών ΓΕΡΜΑΝΟΣ Δημήτρης Μπαρμπάτης.
Στη δευτεραθλήτρια KINI F.C. ο Δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας.
Στον MVP της διοργάνωσης Γιώργο Τζαβέλλα ο δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουσαθανά – Μέγα.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου Αθανάσιος Κουθασανάς – Μέγας, βράβευσε με το μετάλλιο της πόλης τον Γιώργο Τζαβέλλα, τον αρχηγό της Εθνικής Beach Soccer, Κώστα Καβαλάρη καθώς και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Beach Soccer Κώστα Μότση.
Τον Δήμαρχο Μυκόνου Αθανάσιο Κουσαθανά – Μέγα τίμησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Beach Soccer, Kώστας Μότσης.
Στον ιδιοκτήτη του Beach Bar CANTINA, Φράγκι Κασάρ, την απονομή έκανε o αρχηγός της Εθνικής Beach Soccer Κώστας Καβαλάρης.
Στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Penelope Villlage κ. Βασίλειο Χανιώτη την απονομή έκανε ο αθλητής της Εθνικής Beach Soccer, Πάρης Κωνσταντακόπουλος.
Τους αγώνες της 2ης φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ Beach Soccer 2010, διεύθυναν οι Ηλίας Χειμαριώτης, Γιώργος Ρουσσάκης και Ανδρέας Λάλλος.
Το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ BEACH SOCCER θα συνεχιστεί με τους αγώνες της 3ης φάσης που θα διεξαχθούν από 23 έως 27 Ιουνίου στην παραλία Κουκουναριές στη Σκιάθο.
Τους αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος beach soccer, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η Πανελλήνια Ένωση Beach Soccer σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.