Βραδιά Ελληνικού Τραγουδιού

 

Ελληνικές μελωδίες ήχησαν και πάλι στo Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο σήμερα το βράδυ, Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007. Ήταν μια "Βραδιά Ελληνικού Τραγουδιού" όπου τραγούδησαν ο Ευριπίδης Μασάκης και η Νίκη Ανδριανοπούλου, τους συνόδεψαν στο πιάνο ο Μάνος Βασιλόπουλος, στο ακορντεόν ο Νίκος Μπουλούμπασης και στην κιθάρα ο Αλέξης Πάπος. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο "Πολιτιστικός Οργανισμός Γεώργιος Αξιώτης".Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Μυκόνου κος Βερώνης Χρήστος, μέλη του Δ.Σ. η κα Σοφία Γρυπάρη και πλήθος κόσμου.
Την εκδήλωση παρουσίασε η κα Αλέκα Δήμου, μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού Γεώργιος Αξιώτης, η οποία αναφέρθηκε ότι η όλη βραδιά είναι μια ευγενική χορηγία του Σταμάτη Διαμανού Δακτυλίδη και την οποία αφιερώνει εξαιρετικά στο φίλο που έφυγε αλλά μένει στις καρδιές μας, Νίκο Πανταζόγλου.

Στο καλωσόρισμά της η κα Δήμου αναφέρθηκε επίσης ότι υπάρχουν και άλλοι χορηγοί οι οποίοι και επιθυμούν να διοργανώσουν παρόμοιες εκδηλώσεις και σύντομα θα τις απολαύσουμε. Επίσης ανάφερε το γεγονός ότι σύντομα η Μύκονος θα αποκτήσει και χειμερινό σινεμά καθώς οι κ.κ. Νίκος Σαντοριναίος, Νίκος Δακτυλίδης και Νίκος Ξυδάκης προσφέρθηκαν να αναλάβουν το κόστος του απαραίτητου εξοπλισμού έτσι ώστε να μεταμορφωθεί το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο σε χειμερινό σινεμά.

Η συνέχεια το κοινό απόλαυσε μια ποικιλία ελληνικών τραγουδιών από όλους τους μεγάλους συνθέτες του ελληνικού ρεπερτορίου τα οποία εκτέλεσαν με τον μοναδικό τους τρόπο όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στη σκηνή.

Συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε τέτοιες βραδιές να έχουμε κάθε Σαββατόβραδο.

Πρόγραμμα
Α' Μέρος
Μην το ρωτάς τον ουρανό (Χατζιδάκις)
Παραπονεμένα λόγια (Μαρκόπουλος)
Πρώτη φορά (Πλέσσας)
Αητός χωρίς φτερά (Χατζιδάκις)
Το πρακτορείο (Ξαρχάκος)
Μόνο μια φορά (Κραουνάκης)
Σ'ακολουθώ (Λοϊζος)
Έχω έναν καφενέ (Λοϊζος)

Β' Μέρος
Χάρτινο το φεγγαράκι (Χατζιδάκις)
Τι σε μέλλει εσένα κι αν γυρνώ (Τσιτσάνης)
Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα (Τσιτσάνης)
Της ξενιτιάς (Θεοδωράκης)
Η ζωή μου όλη (ʼκης Πάνου)
Η πιο μεγάλη ώρα (ʼκης Πάνου)
Βρέχει στη φτωχογειτονιά (Θεοδωράκης)
Το δίχτυ (Ξαρχάκος)

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.