Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Οι υποψήφιοι της Μυκόνου που συμμετείχαν στον συνδυασμό ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, Γαρυφάλλου Γαρύφαλλος και Σπέης Στέφανος, ευχαριστούμε τους Μυκονιάτες αλλά και τους Κυκλαδίτες γενικότερα για την θετική τους ανταπόκριση στο συνδυασμό μας και στο πρόσωπο μας ειδικότερα.
Μας δώσατε την δυνατότητα να εκλέξουμε τον υποψήφιο Νομάρχη του συνδυασμού μας Σιγάλα Ευάγγελο στον Νομαρχιακό Συμβούλιο Κυκλάδων έτσι ώστε η φωνή μας να ακουστεί σ'ένα όργανο που τα τελευταία χρόνια γίνεται σημαιοφόρος της ανατροπής των εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων, προωθεί νέους κατασταλτικούς μηχανισμούς με την Δημοτική Αστυνομία, ενώ οξύνονται τα προβλήματα διασύνδεσης των νησιών μεταξύ τους, όπως προβληματική καθίσταται η σύνδεση τους με την ηπειρωτική Ελλάδα αφού οι αποφάσεις για τα ζητήματα αυτά επαφίονται στους εφοπλιστές που κρίνουν με βάση και μόνο το κέρδος τους.
Οι δυνάμεις που συγκροτούν τον συνδυασμό μας, όλο αυτό το διάστημα ήμασταν και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των συνταξιούχων, των νέων, των γυναικών για καλύτερους μισθούς και συντάξεις.
Στο πλευρό των εργαζομένων για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Τα προβλήματα στο νομό μας είναι κοινά, απορρέουν από τις συντηρητικές κυβερνητικές πολιτικές της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που αποβλέπουν στην οικονομική – φορολογική απομύζηση των νησιών μας ενώ αδιαφορούν για τη προστασία του περιβάλλοντος, την ποιότητα ζωής, την πραγματική ανάπτυξη.
Μια πολιτική που στον ένα ή τον άλλο βαθμό βρίσκει τους εκφραστές τους και τους εκπροσώπους τους στα όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους Δήμους, στην Νομαρχία στην ΤΕΔΚΕ.
Εμείς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά σας, να παλεύουμε για τα προβλήματα του τόπους μας, να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη Μύκονο, για μια πολιτική που θα τοποθετήσει τις Κυκλάδες εκεί που πραγματικά αξίζουν.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.