Αγωνία στην Μυκονιάτικη άμμο!!!

Αγωνία στην Μυκονιάτικη άμμο!!!
Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ και η Ελληνική ΟμοσπονδίαΠετοσφαίρισης θα παραθέσουν αύριο Πέμπτη, (15:00), συνέντευξητύπου στο SOLYMAR Beach Bar,για την διοργάνωση GRANDSLAM Μυκόνου του πανελληνίου Σιρκουϊ Beach VolleyballINFOTE MASTERS 2006 που θα διεξαχθεί στο Καλό Λιβάδιαπο την Παρασκευή 23 Ιουνίου ως την Κυριακή 25Ιουνίου.
Την διοργάνωση θα παρουσιάσουν ο Δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης και ο πρόεδρος της ΟμοσπονδίαςΠετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ)Θανάσης Μπελιγράτης.
Για το Grand Slam Μυκόνου, τόσο οι αθλητές όσο και οιαθλήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, αγωνιούν ναξεκινήσουν οι αγώνες, στο κοσμοπολίτικο νησί. ΟΜιχάλης Αλεξανδρόπουλος που μαζί με τον ΓιώργοΚουλιέρη βρίσκονται στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσηςμίλησε για την "υπέρβαση" της ΕΟΠΕ, με την διοργάνωσητου τουρνουά στη Μύκονο:
"Οι προσπάθειες που γίνονται εδώ και χρόνια, πλέοναρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. Απόδειξη είναι ότιπροορισμοί που στο παρελθόν φάνταζαν μακρινοί, όπωςγια παράδειγμα η Μύκονος, πλέον όχι μόνο μαςυποδέχονται, αλλά με χαρά μας προσκαλούν. Το μπιτςβόλεϊ κάνει σταθερά βήματα προόδου, αλλά η επιτυχία θαπρέπει να έχει και ανάλογη συνέχεια. Η Μύκονος δεν θαπρέπει να αποτελέσει μία "φωτοβολίδα" στο φετινόΣιρκουί. Πρέπει να καθιερωθεί στους "σταθμούς" τουΠανελληνίου πρωταθλήματος και μάλιστα να προσελκύσεικαι άλλους προορισμούς. Ο "ευχάριστος θόρυβος" πουέλειπε τόσο χρόνια από το άθλημα, θα γίνει φέτος στηΜύκονο και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Από τηνπλευρά μας οι αθλητές θα δώσουμε τον καλύτερό μαςεαυτό και ελπίζουμε να ανταμείψουμε τον κόσμο που θαβρεθεί κοντά μας".

Από την πλευρά των γυναικών, η Φένια Παπαγεωργίου μεσυμπαίκτρια την Κατερίνα Νικολαϊδου έπαιξαν στοντελικό του Σχινιά και βρίσκονται στην κορυφή τουκυρίως ταμπλό της Μυκόνου. Η Φένια λίγο πριν τηνέναρξη του Grand Slam στο νησί των ανέμων δηλώνειέτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση:
"Η επιλογή της Μύκονου μας ξάφνιασε ευχάριστα.Ολόκληρο το Σιρκουί αποκτά μεγαλύτερη αίγλη με αυτήτην κίνηση και εμείς οι αθλητές και οι αθλήτριεςπρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των ανθρώπωντης Ομοσπονδίας, αλλά και των τοπικών διοργανωτών.Πιστεύω ότι πρέπει να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι,ώστε η διοργάνωση να είναι όσο το δυνατόν πιοεπιτυχημένη. Εξάλλου και από το μεγάλο αριθμόσυμμετοχών, γίνεται εύκολα αντιληπτό το κίνητρο πουμας έδωσε η Μύκονος. Όσο αφορά στους ανέμους, ελπίζωαυτό να μην μας επηρεάσει και να έχουμε εξαιρετικόκαιρό".

Παράλληλες διοργανώσεις

Το τουρνουά της Μυκόνου με συνδιοργάνωση του ΔήμουΜυκόνου και του Restaurant Beach Bar SOLYMAR, όχι μόνοαναβαθμίστηκε σε Grand Slam, αλλά εξαπλώθηκε!
Το 2οτουρνουά του Πανελλήνιου Σιρκουί Beach Volley INFOTEMasters 2006 θα διεξαχθεί σε τρία γήπεδα, με τα δύο ναβρίσκονται στην παραλία Καλό Λιβάδι του Κυκλαδίτικουνησιού και ένα στην πανέρμορφη παραλία Πανόρμου στοPanormos Beah Bar!
Έτσι, οι τόποι διεξαγωγής τωναγώνων αυξάνονται, όπως και το ενδιαφέρον του κόσμουγια αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή διοργάνωση που θαέχει διάρκεια τριών ημερών, ξεκινώντας την Παρασκευή23 Ιουνίου και ολοκληρώνοντας την Κυριακή 25 Ιουνίου2006, ενώ στο Κυρίως Ταμπλό θα συμμετάσχουνεικοσιτέσσερις (24) ομάδες Ανδρών και δώδεκα (12)ομάδες Γυναικών.
Αντίστοιχα, τα χρηματικά έπαθλα τουΤουρνουά αυξάνονται σε 15.000€ (για τουςάνδρες) και 7.500€ για τις γυναίκες.

Οκτώ (8)ομάδες ανδρών και τέσσερις (4) ομάδες γυναικών θααναδειχθούν μέσα από την διαδικασία των Προκριματικώναγώνων, που θα διεξαχθούν Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22Ιουνίου, σε Αθήνα (γήπεδα ΣΕΦ), Θεσσαλονίκη (γήπεδαΜίκρας) και Μύκονο (Kαλό Λιβάδι).
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.