Ένας πετυχημένος συνδυασμός..

Πληροφορική, Ιστορία και Ψυχολογία
Ένας πετυχημένος συνδυασμός..
 

Μια αξιόλογη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργάνωσε το Κέντρο Πληροφορικής και Τεχνολογίας INTERACTIVE LEARNING ΜΥΚΟΝΟΥ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της ΔΕΠΠΑΜ.Η αρχική παρουσίαση με θέμα: "Η Δήλος σήμερα , μέσα από το χτες", έγινε από τους μικρούς μαθητές του Κέντρου, οι οποίοι, μέσα από τη σύγχρονη τεχνολογία της Πληροφορικής, έγιναν αρχαιολόγοι, ερευνητές και φωτογράφοι και μας μετέφεραν στην εποχή εκείνη, που στο Ιερό Νησί της Δήλου άκμαζαν το εμπόριο, οι τέχνες και ο πολιτισμός.
Ακολούθησε Απονομή βραβείων ECDL (Διεθνές αναγνωρισμένο πιστοποιητικό πληροφορικής). Ο κ.Horvers, εκπρόσωπος της ECDL ΕΛΛΑΣ απένειμε τα βραβεία στους καλύτερους μαθητές που έχουν πιστοποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία της Ψυχολόγου και Σύμβουλου Γονέων κας Νάνσυ Καραγιαννάκη με θέμα: "Η θέση του παιδιού μέσα στην οικογένεια σε σχέση με τα αδέλφια του και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του" όπου εκτενώς αναπτύχθηκε η ψυχολογία των παιδιών μέσα στην οικογένεια και η συμπεριφορά που πρέπει να έχουν οι γονείς, ώστε αυτά μεγαλώνοντας να γίνουν ισορροπημένοι ενήλικες.
Συγχαρητήρια λοιπόν στους μαθητές και τις κυρίες ʼννα και Νατάσα Καμμή, τόσο για τις επιτυχίες του Κέντρου τους, όσο και για το ευχάριστο και χρήσιμο απόγευμα που μας χάρισαν.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.