Συνάντηση του Δημάρχου Μυκόνου με το ΕΚΑΒ Μυκόνου

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και η πρακτική επίλυση καθημερινών ζητημάτων, τέθηκαν σε προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας που είχε ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, με εκπροσώπους του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου. Οι εκπρόσωποι του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου, αφού ευχαρίστησαν τη Δημοτική Αρχή και προσωπικά το δήμαρχο που με ενέργειες του και με τη συνδρομή επιχειρηματιών χορηγούνται αδιάλειπτα την τελευταία διετία, δωρεάν κατάλληλο κατάλυμα διαμονής και  δωρεάν σίτιση στους ΕΚΑΒίτες που αποσπούνται στη Μύκονο για την τουριστική περίοδο, τον πληροφόρησαν ότι επίκειται η πρόσληψη τεσσάρων (4) μόνιμων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, για την καλύτερη επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, μετά και από τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής. Ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, απευθύνοντας ευχαριστίες για την αγαστή συνεργασία που έχουν μέχρι σήμερα, τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκουν πάντα αρωγό το δήμο στις προσπάθειές τους, όπως άλλωστε το έχει αποδείξει έμπρακτα και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να τους συνδράμει, ώστε να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Επίσης, oι εκπρόσωποι του Τομέα ΕΚΑΒ Μυκόνου ευχαρίστησαν το δήμο Μυκόνου, που διαθέτει οδηγό από το δικό του ανθρώπινο δυναμικό, για την συμπλήρωση των βαρδιών, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η 24ωρη λειτουργία του ΕΚΑΒ.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο αντιδήμαρχος Οργάνωσης, Προγραμματισμού & Ποιότητας Ζωής, Λάμπρος Δ. Παναγιωτακόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Ειρήνη Ι. Γρυπάρη και ο πρόεδρος του Π.Α.Κ.Ο. «Γ. Αξιώτης», Δημήτρης Κοντιζάς.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.