Συνάντηση Δημάρχου Μυκόνου με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

antiperifereiarhisI
antiperifereiarhisI

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΙΚΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο Μυκόνου, με τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Στέλιο Μπρίγγο. Σε πολύ καλό κλίμα ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε στους Αντιπεριφερειάρχες την αγαστή έως τώρα συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και παράλληλα τους μετέφερε το πάγιο αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατόπιν της υπ’ αριθμ. ομόφωνης 182/2016 απόφασης του, σύμφωνα με την οποία είχαν αποφασίσει την έκδοση ψηφίσματος – αποτύπωση αναγκαιότητας, για την επίσπευση των διαδικασιών αποκατάστασης και αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων στον Περιφερειακό δρόμο (Τούρλος- Ορνός) της νήσου Μυκόνου και στο δρόμο Χώρας – Άνω Μεράς, για τους οποίους αρμόδια είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Τους τόνισε την ανάγκη να συντηρηθεί/επιδιορθωθεί άμεσα ο οδοφωτισμός για λόγους οδικής ασφάλειας κυρίως, αλλά και για την εικόνα του κορυφαίου τουριστικού προορισμού. Από την πλευρά τους οι Αντιπεριφερειάρχες δεσμεύτηκαν πως προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε αυτή η τόσο σημαντική κεντρική οδική αρτηρία του νησιού μας να φωτιστεί κατάλληλα, το προσεχές διάστημα. 2 Επιπλέον, ενημέρωσαν ότι επίκειται αναβάθμιση και τμηματική πεζοδρόμηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς τους. Τέλος, προγραμμάτισαν τις επόμενες κοινές δράσεις του Δήμου Μυκόνου με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.