Οι παραλίες στην Ρήνεια – Κρουαζιέρα στην Ρήνεια

rineia nisi
rineia nisi

Οι παραλίες στην Ρήνεια – Κρουαζιέρα στην Ρήνεια. “Της Ρήνειας η μαγική στιγμή είναι η ανατολή του ήλιου, τις μέρες της άνοιξης. Η στιγμή εκείνη που ο ήλιος βγαίνει πυροκόκκινος μέσα από το μπλε. Και ενώνεται με το χρυσαφένιο κίτρινο ενός νησιού που κάθε άνοιξη είναι σκεπασμένο από μαργαρίτες.”

Ο καλύτερος και ωραιότερος τρόπος για να επισκεφθεί κάποιος τις παραλίες της Ρήνειας είναι ένας! Με σκάφος. Για όσους δεν διαθέτουν σκάφος μπορούν να την επισκεφθούν με κρουζιερόπλοιο συνδυάζοντας τις περισσότερες φορές και μια επίσκεψη στην γειτονική Δήλο. Η Δήλος είναι ένας μοναδικός στον κόσμο ανοιχτός αρχαιολογικός χώρος, ένα μαγευτικός τόπος με φως διαφορετικό, απόκοσμο, μυστηριακό και μια ενέργεια που σε τυλίγει με έναν τρόπο που δεν περιγράφεται με λόγια. Τα κρουαζιερόπλοια φεύγουν από τη Μύκονο και φθάνουν στην Δήλο σε περίπου 40 λεπτά. Στην Δήλο θα έχετε περίπου 2 ώρες χρόνο να επισκεφθείτε αυτό το υπέροχο ορόσημο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, τον αρχαιολογικό της χώρο και το αρχαιολογικό της μουσείο. Όσοι δεν θέλουν να επισκεφθούν το νησί της Δήλου μπορούν να παραμείνουν στο πλοίο βλέποντας το χώρο από το κατάστρωμα, να χαλαρώσουν, να κάνουν ηλιοθεραπεία ή να απολαύσουν ένα ποτό.

Η Ρήνεια, χωρισμένη από το νησί της Δήλου με ένα μικρό στενό έχει υπέροχες παραλίες με εξαιρετικά καθαρά και διαυγή νερά. Στο νησί υπάρχουν τέσσερις μοναχικές παραλίες με άμμο, με την ονομασία Γλυφάδα, Στενά, Λια και Αμπέλια, που προστατεύονται από δύο όρμους. Η θάλασσα έχει ένα πολύ όμορφο μπλε – πράσινο χρώμα που αλλάζει καθώς θα πλησιάζετε στην ακτή. Εκεί θα έχετε χρόνο να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά, να κάνετε ηλιοθεραπεία στην ωραία αμμουδιά ή να κάνετε βόλτες γύρω από την ακτή.

Η διάρκεια της κρουαζιέρας είναι συνήθως 5-8 ώρες (διαμορφώνεται ανάλογα με την προτίμηση των επισκεπτών). Υπάρχουν πολλές εταιρίες στην Μύκονο που διοργανώνουν κρουαζιέρες στην Δήλο και στην Ρήνεια ή που ενοικιάζουν σκάφη για να κάνετε μόνοι ή με την παρέα σας την επίσκεψή σας.

Ενδεικτικά:

  • Delos Tours Tηλ. +30 22890 23051
  • Aegean Ventures Τηλ. +30 690 626 3016

 

 

What is your reaction?

0
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.