Οι πρώτες πτήσεις με αφίξεις τουριστών στην Μύκονο

ptiseis gia mykono
ptiseis gia mykono

Οι πρώτες πτήσεις με αφίξεις τουριστών στην Μύκονο για το 2021. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος για το νησί ως έναν από τους πιο «σίγουρους» προορισμούς για τη μετά Covid 19 περίοδο, είναι και το γεγονός ότι από τη σεζόν του 2021 εντείνουν την παρουσία τους στο νησί με απευθείας πτήσεις και οι αεροπορικές όπως η Aegean, με τη δική της βάση, η Lufthansa, η Ryanair κ.α.

Η Aegean Airlines θα ξεκινήσει 33 νέες πτήσεις το Καλοκαίρι του 2021, με 11 από αυτές να μην έχουν άμεσο ανταγωνισμό όταν ξεκινούν, ενισχύοντας περαιτέρω την συνδεσιμότητα της Ελλάδας και των τουριστικών προορισμών με σημαντικά ευρωπαϊκά αστικά κέντρα. Πιο αναλυτικά, όπως γράφει η γνωστή ιστοσελίδα για τις αερομεταφορές www.anna.aero, η Μύκονος θα έχει οκτώ νέες πτήσεις.

Χωρίς ανταγωνισμό από 15 Ιουνίου είναι προγραμματισμένες 2 πτήσεις την εβδομάδα για Μαδρίτη, ενώ από 17 Ιουνίου για Λυών. Να σημειώσουμε εδώ, πως το 2019 η σύνδεση Μαδρίτη – Μύκονος είχε 9.000 επιβάτες.

Με έμμεσο ή άμεσο ανταγωνισμό, η Aegean ξεκινά πτήσεις στις:
• 31 Μαΐου Μύκονος – Μιλάνο Μαλπένσα
• 31 Μαΐου Μύκονος – Βενετία
• 31 Μαΐου Μύκονος – Ρώμη Φιουμιτσίνο
• 1 Ιουνίου Μύκονος – Παρίσι CDG
• 1 Ιουνίου Μύκονος – Ζυρίχη
• 3 Ιουνίου Μύκονος – Νάπολη

Προγραμματισμένες είναι 2 πτήσεις ανά προορισμό την εβδομάδα, εκτός από την Ρώμη για την οποία θα υπάρχουν 3 πτήσεις.

Η Μύκονος νέος προορισμός για την LOT

Η LOT Polish Airlines ανακοίνωσε το πρόγραμμα των πτήσεων για το Καλοκαίρι του 2021, το οποίο είναι εκτεταμένο, έχει αρκετές συνδέσεις για Ελλάδα και μία νέα πτήση προς Μύκονο. Οι νέες πτήσεις από τη Βαρσοβία προς τη Μύκονο για το 2021, θα ξεκινήσουν από τις 28 Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Πότε ξεκινούν πτήσεις για Μύκονο οι άλλες εταιρείες

Πτήσεις για Μύκονο ξεκινούν από 29 Απριλίου η Volotea και η Ryanair από αρχές Ιούνη.

Η British Airways λανσάρει το θερινό πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο του Σαουθάμπτον, με απευθείας δρομολόγια σε δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας. Στο πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνεται και απευθείας σύνδεση με τη Μύκονο, με πρώτη πτήση στις 30 Μαΐου.

H Lufthansa συνεχίζει να επεκτείνει τις επιλογές πτήσεων και ταξιδιών για τους επιβάτες και ανακοινώνει 15 νέα δρομολόγια στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2021 από την Φρανκφούρτη. Για την Μύκονο ξεκινούν οι πτήσεις από 4 Μαΐου και είναι προγραμματισμένες δύο πτήσεις εβδομαδιαίως.

Ταυτόχρονα με την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού στις 14 Μαΐου, η Qatar Airways ξεκινάει τις απευθείας πτήσεις της από την Ντόχα προς τη Μύκονο. Η πτήση θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα, συνδέοντας το ελληνικό νησί με περισσότερες από 35 πόλεις στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.