Να παραμείνει η πολεοδομία στη Σύρο ζητά ο Σύλλογος Μηχανικών Μυκόνου

mks
mks
Την παράταση της διοικητικής υποστήριξης της πολεοδομίας Μυκόνου από την αντίστοιχη υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ζητά ο Σύλλογος Μηχανικών. Όπως αναφέρεται σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Κουκά, η υπηρεσία δόμησης Σύρου – Ερμούπολης έχει εύρυθμη λειτουργία και εξυπηρετεί «άμεσα και αμερόληπτα όλους τους μηχανικούς της Μυκόνου και όχι μόνο». Παράλληλα όπως επισημαίνεται η υπηρεσία της Σύρου είναι στελεχωμένη με εκπαιδευμένους μηχανικούς στο νέο τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών που θα τεθεί σε ισχύ από 1/1/2019.
Ο Σύλλογος μηχανικών Μυκόνου αναφέρεται και στην επικείμενη προεκλογική περίοδο εκτιμώντας ότι είναι «αδύνατον μέσα σε μια ενεργή προεκλογική περίοδο να λειτουργήσει ξανά μια τόσο νευραλγική υπηρεσία δόμησης» εκφράζοντας τον φόβο ότι ίσως να γίνει με αναποτελεσματικό τρόπο.
Εκφράζει δε την άποψη ότι η στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας είναι απαραίτητη για τα δημοτικά έργα χωρίς να μοιράζεται το δυναμικό της σε δύο τομείς, ενώ όπως τονίζει η υπηρεσία δόμησης χρειάζεται τουλάχιστον 10 μηχανικούς για την εύρυθμη λειτουργία της.
Κατόπιν των παραπάνω, η επιστολή του προέδρου των Μηχανικών κ. Αντώνη Κυραντώνη καταλήγει ζητώντας την ανανέωση – παράταση της σύμβασης με την υπηρεσία δόμησης Σύρου – Ερμούπολης ώστε «να μην ξαναζήσουμε τις αντίξοες συνθήκες που όλοι έχουμε βιώσει» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.