ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής δήμου Μυκόνου

orkomosia dimarhou

Στο γεμάτο από κόσμο γιαλό και πιο συγκεκριμένα μπροστά στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε Την Τρίτη 27 Αυγούστου, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής δήμου Μυκόνου της οποίας η θητεία διαρκεί για τέσσερα χρόνια και ξεκινά από 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε την ακολουθία της ορκωμοσίας του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου.

Σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Βουλευτές Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο Έπαρχος Μυκόνου Στέλιος Μπρίγγος, η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο δήμαρχος Τήνου Ιωάννης Σιώτος, επιπροσθέτως το παρών έδωσαν και οι δύο πρώην Δήμαρχοι Μυκόνου, Μαθιός Αποστόλου και Αθανάσιος Κουσαθανάς «Μέγας».

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’  απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε η Δημοτική αρχή να επιτύχει στο έργο της.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Μυκόνου, εμφανίστηκε ενωτικός, τονίζοντας ότι κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια το νησί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Ο Καιρός στη Μύκονο

error: Content is protected !!