ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής δήμου Μυκόνου

Στο γεμάτο από κόσμο γιαλό και πιο συγκεκριμένα μπροστά στο Δημαρχείο Μυκόνου πραγματοποιήθηκε Την Τρίτη 27 Αυγούστου, η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής δήμου Μυκόνου της οποίας η θητεία διαρκεί για τέσσερα χρόνια και ξεκινά από 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε την ακολουθία της ορκωμοσίας του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και του Δημοτικού Συμβουλίου Μυκόνου.

Σε αυτή την εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Βουλευτές Κυκλάδων, Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, ο Έπαρχος Μυκόνου Στέλιος Μπρίγγος, η Ευρωβουλευτής Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο δήμαρχος Τήνου Ιωάννης Σιώτος, επιπροσθέτως το παρών έδωσαν και οι δύο πρώην Δήμαρχοι Μυκόνου, Μαθιός Αποστόλου και Αθανάσιος Κουσαθανάς «Μέγας».

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’  απηύθυνε χαιρετισμό και ευχήθηκε η Δημοτική αρχή να επιτύχει στο έργο της.

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Μυκόνου, εμφανίστηκε ενωτικός, τονίζοντας ότι κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια το νησί να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.

Ο Καιρός στη Μύκονο

Mykonos
26°
clear sky
Υγρασία: 47%
Άνεμος: 8m/s Β
Ανώτερη 26 • Κατώτερη 25
26°
ΤΕ
26°
ΠΕ
25°
ΠΑ
Weather from OpenWeatherMap

Like Us On Facebook

Facebook Pagelike Widget
error: Content is protected !!