Νέος προπονητής στίβου του ΑΟ Μυκόνου

amykonou stivos
amykonou stivos

Νέος προπονητής στίβου του ΑΟ Μυκόνου. Ο Βαγγέλης Μωραΐτης από τη Μυτιλήνη θα είναι ο νέος προπονητής του στίβου του ΑΟ Μυκόνου ο οποίος μάλιστα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα στο νησί και αμέσως θα ξεκινήσει την προετοιμασία των παιδιών για τους επικείμενους αγώνες του φθινοπώρου. Ο Βαγγέλης Μωραΐτης, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ της Αθήνας με ειδίκευση στον στίβο και συγκεκριμένα στους δρόμους μεσαίων αποστάσεων έχει ήδη στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες από τους αθλητές του.

Αθλητές του έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από εξήντα μετάλλια από πανελλήνιους αγώνες, σε όλες τις κατηγορίες, στον ανοικτό και στον κλειστό στίβο και στους αγώνες ανωμάλου δρόμου ενώ η μεγαλύτερη του επιτυχία από αθλητή του ήταν η 4η θέση στο πανευρωπαϊκό νέων από τον αθλητή του, Ανέστη Πουλιόγλου.  Ο ίδιος υπήρξε αθλητής του άλματος σε μήκος και του τριπλούν αγωνίσματα που αποτελούν τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά τους δρόμους.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας και είναι γνώστης της μεταλαμπάδευσης της αθλητικής παιδείας στη νέα γενιά. Υπήρξε προπονητής στίβου σε σωματεία όπως ο ΓΑΣ Λέσβου, ο ΓΑΣ Κομοτηνής και η Ολυμπιάδα Κομοτηνής, ενώ για χρόνια ήταν τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου. Απολαμβάνει μεγάλης εκτίμησης από τον ΣΕΓΑΣ και για τις οργανωτικές του ικανότητες καθώς έχει διοργανώσει 4 αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου, πολλά σχολικά πρωταθλήματα, ήταν υπεύθυνος προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού και μέλος ΔΣ των Επιτροπών Διοίκησης Σταδίων. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι αγαπά τις υψηλές επιδόσεις των αθλητών του αλλά δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον για την διεύρυνση της αθλητικής βάσης.

“Με το Βαγγέλη Μωραΐτη, ο στίβος του ΑΟΜυκόνου συνεχίζει το έργο του Πέτρου Δημητσάντου και της Δωροθέας Καγιουκλάκη, με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. Δηλαδή το σεβασμό στις επιστημονικές παραδοχές που δεν επιβαρύνουν τους αθλητές στις μικρές ηλικίες, διασφαλίζουν την υγεία και την μακροχρόνια παραμονή των παιδιών στον αθλητισμό και αναπτύσσουν μόνο τις φυσικές δυνατότητες των παιδιών.”

“Η μεγαλύτερη επιτυχία μου όμως ως προπονητής, είναι η αγάπη για τον στίβο και γενικότερα για τον αθλητισμό που μετέδωσα στους αθλητές μου, αγάπη που κι αυτοί με τη σειρά τους μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά τους, οι δια βίου αληθινές φιλίες που σύναψα με τους περισσότερους από αυτούς και η αγάπη που εισπράττω από αυτούς όταν τους συναντώ”, επισημαίνει ο Βαγγέλης Μωραΐτης.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.