Mykonos Running Festival

MYKONOS RUNNING FESTIVAL
MYKONOS RUNNING FESTIVAL

Ξεκινά το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου το πρώτο Mykonos Running Festival. Μια γιορτή του αθλητισμού στο νησί μας με τρεις ειδικές διαδρομές που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να χαρούν την ομορφιά του αθλητισμού και παράλληλα στη Μύκονο να μπει δυναμικά στο χώρο του αθλητικού τουρισμού.

Mykonos Running Festival

Με αφορμή την πολύ σημαντική διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς έστειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων το ακόλουθο μήνυμα:

“Αγαπητοί φίλοι, όπως γνωρίζετε κατά το χρονικό διάστημα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έως Κυριακή 2 Οκτωβρίου2022 στο νησί μας θα διεξαχθεί το 1ο Mykonos RunningFestival.
Το Mykonos Running Festival θα αποτελεί για τους συμμετέχοντες δρομείς μία ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία που με βασικό άξονα τον αθλητισμό και τη συμμετοχή τους σε κάποιον από τους δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, θα παρέχει την ευκαιρία για ποιοτικό τουρισμό και συγχρόνως τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των παραλλήλων εκδηλώσεων επιχειρηματικού, κοινωνικού, ψυχαγωγικού και πολιτιστικού  χαρακτήρα.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο – Mykonos Gold, τον Δρόμο 10.000μ – Mykonos Run και τον Δρόμο 2.500μ – Mykonos Family. Beach party προς τιμήν των δρομέων και Kids’ Athletics για τους μικρούς μας φίλους θα περιλαμβάνονται στο πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, με σημαντικούς αθλητές-τριες διεθνούς και ολυμπιακού επιπέδου να το τιμούν με την παρουσία τους. Τέτοια σημαντικά γεγονότα αθλητικού προσδίδουν σημαντική υπεραξία στον τόπο μας και συνεισφέρουν  στη βελτίωση τη σωματική της φυσικής και ψυχικής υγείας  των συμμετεχόντων.
Στο πλαίσιο αυτό, καλώ όλους να συμμετάσχουν στο επερχόμενο 1ο MykonosRunning Festival ατομικά ή με την οικογένειά τους, φίλους τους, ή συναδέλφους τους κάνοντας το πρώτο βήμα στην υιοθέτηση ενός μοντέλου υγειούς διαβίωσης και ευεξίας. Ο Δήμος Μυκόνου με χαρά αναλαμβάνει για φέτος την κάλυψη της συνδρομής συμμετοχής των δημοτών του, ευχόμενος καλή επιτυχία και διασκέδαση στη συμμετοχή του στη νέα αθλητική γιορτή που φιλοδοξία όλων μας είναι να γίνει θεσμός”.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.