Με το Λεωφορείο

mykonos bus

Οι μετακινήσεις με το Λεωφορείο στην Μύκονο, είναι ο πιο απλός και ο πιο φτηνός τρόπος για να γνωρίσετε το νησί της Μυκόνου. Η υπηρεσία τακτικών λεωφορείων του Κ.Τ.Ε.Λ. προσφέρει τον αμεσότερο και πλέον οικονομικό τρόπο για να επισκεφθεί κανείς πολλές περιοχές της.

Ακόμα, και για τις νυκτερινές περιπλανήσεις του καλοκαιριού, οι επισκέπτες του νησιού μας μπορούν να βασιστούν στο Κ.Τ.Ε.Λ. μια και (κατά την περίοδο αιχμής) υπάρχει συγκοινωνία για τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς έως τις 04:00 π.μ. (Ενημερωθείτε σχετικά από τις αφετηρίες) Υπάρχουν τρεις αφετηρίες του Κ.Τ.Ε.Λ. Μυκόνου σε τρία διαφορετικά κομβικά σημεία της πόλης.

Αφετηρία 1 στην πλατεία Αγίου Λουκά – Φάμπρικας, στα νότια της Χώρας, με προορισμούς τον Πλατύ Γιαλό, την Ψαρρού, τον Ορνό, τον Άη Γιάννη, το ‘Παραντάις’ (Καλαμοπόδι) και την Παράγκα.

Αφετηρία 2 στην πλατεία πίσω από το κτίριο του O.T.E., στην είσοδο της πόλης από το λιμάνι, με προορισμούς την Άνω Μερά, τον Καλαφάτη και την Ελιά στα ανατολικά.

Αφετηρία 3 στο χώρο δίπλα στην αποβάθρα στο παλιό λιμάνι, με προορισμούς το νέο Λιμάνι του Τούρλου και τον Άγιο Στέφανο, λίγο βορειότερα της πόλης. Τηλέφωνα επικοινωνίας του Κ.Τ.Ε.Λ.: (+30) 22890 23360, (+30) 22890 26797 Fax: (+30) 22890 28091 e-mail:  info@mykonosbus.com website : http://mykonosbus.com/

 

 

Ο Καιρός στη Μύκονο

error: Content is protected !!