Με το Λεωφορείο στην Μύκονο

Μάθετε τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Μυκόνου
mykonos bus

Οι μετακινήσεις με το Λεωφορείο στην Μύκονο, είναι ο πιο απλός και ο πιο φθηνός τρόπος για να γνωρίσετε το νησί της Μυκόνου. Η υπηρεσία τακτικών λεωφορείων του Κ.Τ.Ε.Λ. προσφέρει τον αμεσότερο και πλέον οικονομικό τρόπο για να επισκεφθεί κανείς πολλές περιοχές της.

Ακόμα, και για τις νυκτερινές περιπλανήσεις του καλοκαιριού, οι επισκέπτες του νησιού μας μπορούν να βασιστούν στο Κ.Τ.Ε.Λ. Μυκόνου μια και (κατά την περίοδο αιχμής) υπάρχει συγκοινωνία για τους πιο πολυσύχναστους προορισμούς έως τις 04:00 π.μ. (Ενημερωθείτε σχετικά από τις αφετηρίες) Υπάρχουν τρεις αφετηρίες του Κ.Τ.Ε.Λ. Μυκόνου σε τρία διαφορετικά κομβικά σημεία της πόλης.

  • Αφετηρία 1 στην πλατεία Αγίου Λουκά – Φάμπρικας, στα νότια της Χώρας, με προορισμούς τον Πλατύ Γιαλό, την Ψαρρού, τον Ορνό, τον Άη Γιάννη, το ‘Paradise’ (Καλαμοπόδι) και την Παράγκα.
  • Αφετηρία 2 στην πλατεία πίσω από το κτίριο του O.T.E., στην είσοδο της πόλης από το λιμάνι, με προορισμούς την Άνω Μερά, τον Καλαφάτη και την Ελιά στα ανατολικά.
  • Αφετηρία 3 στο χώρο δίπλα στην αποβάθρα στο παλιό λιμάνι, με προορισμούς το νέο Λιμάνι του Τούρλου και τον Άγιο Στέφανο, λίγο βορειότερα της πόλης

Τηλέφωνα επικοινωνίας του Κ.Τ.Ε.Λ.: (+30) 2289028871,  (+30) 6941660005

Δρομολόγια Λεωφορείων