Με Καΐκι ή Sea Bus

Όπως σε πολλά νησιά της Ελλάδας έτσι κι εδώ στο νησί της Μυκόνου, οι βάρκες είναι ένα πολύ άνετο και δημοφιλές μέσο περιήγησης για τις καλύτερες παραλίες του νησιού. Οι βόλτες με το καΐκι είναι αξιόπιστες και ασφαλείς, ενώ το εισιτήριο στοιχίζει ελάχιστα.

Νότιες Παραλίες με καΐκι

Το καΐκι ή water taxi, είναι το ιδανικό μέσο για να σας μεταφέρει χωρίς βιασύνη στις μαγικές και κοσμαγάπητες αμμουδιές της νότιας Μυκόνου. Από την παραλία του Ορνού αλλά και του Πλατύ Γιαλού που βρίσκεται στα νότια, σε απόσταση 3 km από τη Χώρα και αποτελεί μια από τις πλέον δημοφιλείς πλαζ, ξεκινούν τα καΐκια για μικρές εξορμήσεις από τις 10:00 π.μ. εώς τις 22:00μ.μ στις γειτονικές νότιες παραλίες Παράγκα, ‘Paradise’, ‘Super Paradise’, Αγράρι και Ελιά.

Παλιό Λιμάνι – Νέο λιμάνι με Sea Bus

Σύνδεση Νέο λιμάνι (Τούρλος) – Παλαιό λιμάνι (Χώρα) με θαλάσσια λεωφορεία Sea Bus και με δύο ενδιάμεσους σταθμούς, στην Μαρίνα και στην αφετηρία των Λεωφορείων και ταξί.  Δρομολόγια κάθε μισή ώρα από τις 07:00 το πρωί έως και τα μεσάνυχτα. Δυνατή η μεταφορά αποσκευών και εύκολη πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 8 λεπτά. Το εισιτήριο κοστίζει 2€ κατ’ άτομο και εκδίδεται ακόμη και μέσα στο sea bus.

Σταθμοί Sea Bus

 

 

Ο Καιρός στη Μύκονο

Newsletter