Κίνδυνοι του Διαδικτύου και Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης

diadiktyo
diadiktyo

Κίνδυνοι του Διαδικτύου και Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης. Το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια CSI Institute συνδιοργανώνει ημερίδα με τίτλο “Κίνδυνοι του Διαδικτύου και Κανόνες ασφαλούς πλοήγησης”, με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Σύγχρονη Παιδεία και τον Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Οργανισμό (Π.ΑΚ.Ο) Γεώργιος Αξιώτης, στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 18:00 μ.μ..

Κεντρικοί ομιλητές της ημερίδας θα είναι ο κος Μανώλης Σφακιανάκης, Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, Ειδικός Ερευνητής – Αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και η κα Κέλλυ Ιωάννου, Διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια, Επικεφαλής Καθηγήτρια στον τομέα της Εγκληματολογίας και της Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS College και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Uclan,Trauma Coach στο traumahelp.gr, Ιδρύτρια του Γίνε Άνθρωπος.

Η ημερίδα απευθύνεται κυρίως σε παιδιά, εφήβους, γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε πολίτη το επιθυμεί και εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος Travel Edition με την υποστήριξη της Eurolife FFH.

Είσοδος ελεύθερη

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.