Χριστουγεννιάτικες επιδείξεις διοργάνωσε το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. Μυκόνου

rithmiki
rithmiki

Χριστουγεννιάτικες επιδείξεις διοργάνωσε το τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. Μυκόνου, οι οποίες είχαν σαν θέμα φέτος «Το χωριό του Αϊ Βασίλη», στο Myconian Imperial Resort. Να θυμίσουμε πως πριν μερικούς μήνες, τον Μάιο, στο 4ο Armonia Cup στην Θεσσαλονίκη, η Ρυθμική Γυμναστική του Α.Ο. Μυκόνου έδωσε για άλλη μια φορά το παρόν, με τις αθλήτριες μας να κατακτούν το ψηλότερο σκαλί του βάθρου καθώς η Κασίμη Δανάη κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της στο ελεύθερο πρόγραμμα.

Η Ουράι Λόνα κατέκτησε την 3η θέση στο Ελεύθερο πρόγραμμα καθώς και την 5η στο πρόγραμμα με το σκοινάκι. Το συγκεκριμένο τμήμα έχει σημαντικές επιτυχίες, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς από την προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής  Γιακουμέλου Κατερίνα που σε συνεργασία με τη δασκάλα μπαλέτου Κοπέλου Στέλλα και τη γυμνάστρια Κουκά Γεωργία, χρόνο με το χρόνο προσπαθούν να αναδείξουν τον αθλητισμό του νησιού μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις δασκάλες διότι οι επιτυχίες έχουν έρθει με πολύ προσπάθεια κάτω από ιδιαιτέρως αντίξοες συνθήκες. Συνθήκες που δεν τους επιτρέπουν να συμμετάσχουν στους πρώτους αγώνες του 2018… Η κα Κοπέλου Στέλλα συμπληρώνει:

“Άλλος ένας χρόνος έφτασε σχεδόν στο τέλος και μας λυπεί αφάνταστα το γεγονός ότι στα πάγια εμπόδια που εξακολουθούν και υπάρχουν δηλαδή η έλλειψη των βασικών υποδομών για το άθλημα, όπως είναι το κλειστό γυμναστήριο, που όπως ανακοινώθηκε επίσημα βρίσκεται σε εξέλιξη, προστέθηκαν και άλλα. Τον Σεπτέμβριο, ανακοινώθηκε στην προπονήτρια μας τηλεφωνικώς, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο, για το Δημοτικό σχολείο στην Άνω Μερά, αποφάσισε να μην μας διαθέσει πλέον την αίθουσα που χρησιμοποιούσαμε διότι κρίθηκε ακατάλληλη προς χρήση λόγω ηλεκτρολογικών κινδύνων από το νερό που έμπαινε! Ως εκ τούτου έκλεισε αναγκαστικά ένα τμήμα που λειτουργούσε μόνο στην Άνω Μερά. Όμως παράλληλα, δημιουργήθηκε πρόβλημα και σε όλο το αγωνιστικό μας τμήμα το οποίο αναγκάστηκε να μην προπονείται Δευτέρα και Τετάρτη! Αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα όπως μπορείτε να αντιληφθείτε μιας και χρειάζεται καθημερινή προπόνηση!

Από την άλλη, οι ώρες που μπορεί να μας διαθέτει το Γ.Ε.Λ. – και ευχαριστούμε πολύ για αυτό- δυστυχώς δεν επαρκούν. Γονείς των παιδιών του αγωνιστικού καθώς και κάποιοι από τα άλλα τμήματα, έκαναν τεράστιες προσπάθειες για εξεύρεση λύσης των προβλημάτων, αλλά μάταια. Μετά από πολλές επαφές και συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Α.Ο. Μυκόνου κο Αλέξανδρο Κουκά, λάβαμε όλοι την υπόσχεση ότι θα φροντίσει να έχουμε έναν χώρο στο γήπεδο του κόρφου. Είμαστε λοιπόν σε αναμονή αυτού του χώρου!

Ο χρόνος όμως περνάει και ενώ θα έπρεπε να είμαστε έτοιμες από κάθε άποψη για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις 5 Ιανουαρίου στην Αθήνα δυστυχώς δεν θα συμμετέχουμε!!! Αμφίβολο το αγωνιστικό μας μέλλον για εφέτος… Μετά την υπέροχη περυσινή νικηφόρο εμφάνιση μας σε όλους τους αγώνες που συμμετείχαμε Πανελλήνιους και Διεθνείς δεν επιτρέπεται να εμφανιστούμε κατώτερες από αυτό που είμαστε και που μπορούμε να κάνουμε!”

Η γιορτή ήταν αφιερωμένη στην αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό. Στο τέλος της εκδήλωσης η κα Κοπέλου, απέδωσε ευχαριστίες στις αθλήτριες, στην προπονήτρια Κατερίνα Γιακουμέλου, στην γυμνάστρια Γεωργία Κουκά, στο Myconian Imperial Resort του κου Μάρκου Δακτυλίδη και του Κου Παναγιώτη Δακτυλίδη για τη παραχώρηση της αίθουσας και σε όσους βοήθησαν με τις προσφορές τους τη πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.