Στοιχεία Επικοινωνίας
Επικοινωνία μέσω email με τον κάτοχο της αγγελίας ΕΔΩ
*
Πληροφορίες Αγγελίας
- Υπάλληλος Γραφείου για γραμματειακή υποστήριξη με γνώσεις σε social media και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
Προσόντα:
πτυχίο τουριστικών επαγγελμάτων ή μαρκετινγκ, επιθυμητή εμπειρία στον τουριστικό τομέα, άριστη γνώση social media και ηλεκτρονικών πλατφορμών,
άριστη γνώση αγγλικών σε προφορικό και γραπτό λόγο κυρίως για χρήση σε social media, επιθυμητή βασική γνώση Γραφιστικής, άριστη γνώση υπολογιστή και του πακέτου Office, ικανότητες στην οργάνωση και επίλυση προβλημάτων, πνεύμα ομαδικής εργασίας και ευχάριστη προσωπικότητα.

Καθήκοντα:
διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξυπηρέτηση πελάτών και συνεργατών δια τηλεφώνου και ηλεκτρονικών μηνυμάτων, δημιουργία περιεχομένου και διαχείριση των social media, διαχείριση online συστήματος κρατήσεων, σχεδιασμός φυλλαδίων και κειμένων με σκοπό την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών του γραφείου, γραμματειακή υποστήριξη.

Το γραφείο επιθυμεί να προχωρήσει σε άμεση συμφωνία με τους επιτυχόντες υποψήφιους οπότε σας παρακαλούμε αποστείλετε το βιογραφικό σας άμεσα. Ιδανικά, οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα μπορούν να έρθουν στη Μύκονο για 10ήμερη εκπαίδευση τον Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2019 (το γραφείο θα καλύψει τα έξοδα ταξιδίου και διαμονής) με σκοπό την έναρξη εργασίας τους τον Απρίλιο του 2020.

Αποστολή βιογραφικών: mykonosnavalagent@gmail.com
Αυτή η αγγελία έχει προβληθεί 87 φορές.

error: Content is protected !!