Επαγγελματικο σκαφος+ξενοδοχείο


Στοιχεία Επικοινωνίας
Επικοινωνία Seller
698 689 5855
Πληροφορίες Αγγελίας

Πωλείται έτοιμη επιχείρηση (Σκάφος Canados 58 με επαγγελματική άδεια + Έτοιμο επικερδή καθαρό λογαριασμό σε διάσημες πλατφμόρμες ξενοδοχείων καθώς λειτουργεί και ως ξενοδοχείο)
Το σκάφος είναι Canados 58(, διώροφο/fly bridge/ με 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια(και επιπλέον καμπίνα προσωπικού με τουαλέτα στο εξωτερικό του σκάφους σύνολο 4 καμπινες) σε κάθε υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, εξωτερικό χώρο, τραπεζαρία, σαλόνι στον 1ό όροφο),όλο επιπλωμένο.
Το σκάφος έχει ως βάση την Μύκονο και τις κυκλάδες και λειτουργεί με ναυλοσύμφωνο. Παράλληλα, το σκάφος λειτουργεί και ως ξενοδοχείο, στο λιμάνι, σε πασίγνωστες πλατφόρμες ενοικίασης ξενοδοχείων ( Η τιμή διανυκτέρευσης που το δουλεύουμε είναι στα 500 ευρώ την βραδιά(4 άτομα σε συτη την τιμη)μόνο για ύπνο και χωρίς έξοδα, ενώ αντέχει και παραπάνω χρέωση ) και κοιμίζει 8 άτομα(περίπου 700-800 ευρώ των βραδιά). Οι κρατήσεις είναι αρκετά ικανοποιητικές γύρω στο 90% .
Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να το χρησιμοποιήσει είτε για να κάνει ναύλα(μπορεί και με δίπλωμα ταχυπλόου) είτε να το έχει ως ξενοδοχείο(μέσω της πλατφόρμας) στο λιμάνι και να παίρνει σοβαρό κέρδος χωρίς έξοδα και χωρίς άγχος είτε να τα κάνει και τα 2 μαζί( ενδεικτικά οι πελάτες που μένανε στο σκάφος, μέσω της πλατφόρμας, ζητούσαν πέρα από διανυκτεύρεση και ναύλο με επιπλέον χρέωση). Το σκάφος λειτουργεί και ως ξενοδοχείο και σε οποιοδήποτε νησί, με μια απλή τροποποίηση στη πλατφόρμα
Τιμή για σκάφος+επαγγελματική άδεια+έτοιμο επικερδή καθαρό λογαριασμό σε πασίγνωστες πλατφόρμες είναι στα 180.000 ευρώ.
Η απόσβεση είναι γρήγορη και άμεση. Η επιχείρηση πωλείται λόγω μεγάλης ηλικίας του ιδιοκτήτη και μόνο. Μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα είτε να με καλέσετε στο 6986895855