Στη Χώρα Μυκόνου το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΤΕΔΚ Κυκλάδων για το 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Κυκλάδων, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει προς τιμήν του κου Χρήστου Βερώνη π. Δημάρχου Μυκονίων και π. Προέδρου της ΤΕΔΚΚ, αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του στον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τα τελευταία 20 χρόνια.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο "Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο" στη Χώρα της Μυκόνου το Σάββατο 16 Μαΐου 2009 και ώρα 20:00.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ιωάννης Δεκαβάλλας
Δήμαρχος Ερμούπολης

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Τ.Ε.Δ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Σύρος, 29/04/2009

Θέμα: Στη Χώρα Μυκόνου πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Κυκλάδων για το 2009

Στη Χώρα Μυκόνου πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαΐου, το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Κυκλάδων για το 2009, ενώ την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου (Σάββατο 16/5), σε ειδική εκδήλωση πρόκειται να βραβευτεί ο πρώην πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Μυκόνου κ. Χρήστος Βερώνης, για τη πολύχρονη και σημαντική προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οι εργασίες του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν στο "Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο" στην Αργύραινα Μυκόνου, με ώρα έναρξης την 9η πρωινή.
Μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, θα ακολουθήσει η εισήγηση του Δ.Σ. της ΤΕΔΚ από τον Πρόεδρό του κ. Γιάννη Δεκαβάλλα, ενώ η παρουσίαση των Οικονομικών Απολογισμών Ετών 2007 και 2008 θα γίνει από τον Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου ΤΕΔΚ, κ. Γρυπάρη Δημήτρη, Δημοτικό Σύμβουλο Ερμούπολης.
Θα υπάρξουν στη συνέχεια τοποθετήσεις και παρεμβάσεις των Συνέδρων επί των εισηγήσεων του Διοικητικού και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ και θα ακολουθήσουν τέσσερις εισηγήσεις που αφορούν: Το ΕΣΠΑ 2007 – 2013. (Εισηγητής: Μαράκης Νικόλαος Δήμαρχος Νάξου).
 Θεσμικά και Οικονομικά των ΟΤΑ. (Εισηγητής: Κοντός Λουϊζος, Δημοτικός Σύμβουλος Πάρου).
 Νησιωτική Πολιτική. (Εισηγητής: Πουσσαίος Γεώργιος, Δήμαρχος Ιητών) και
 "Χωροταξικός Σχεδιασμός και Περιβάλλον". (Εισηγητής: Γλυνός Ιωάννης, Δήμαρχος Κορθίου ʼνδρου).

Το βράδυ της ιδίας ημέρας το Δ.Σ. της ΤΕΔΚ σε ειδική εκδήλωση, στον ίδιο χώρο ("Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο"), θα βραβεύσει τον π. Δήμαρχο Μυκόνου κ. Χρήστο Βερώνη, ενώ η πρώτη ημέρα θα ολοκληρωθεί με συναυλία του Θοδωρή Ξυδιά.

Η δεύτερη ημέρα του Συνεδρίου (Κυριακή 17/5), περιλαμβάνει τη παρουσίαση των Πορισμάτων των Επιτροπών για "ΕΣΠΑ 2007-2013 και Τ.Α.", τα "Θεσμικά και Οικονομικά των ΟΤΑ", τη "Νησιωτικότητα" και το "Χωροταξικό Σχεδιασμό και Περιβάλλον".
Μετά από συζήτηση και τοποθετήσεις των Συνέδρων, το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΤΕΔΚ Ν. Κυκλάδων, θα ολοκληρωθεί με τις αποφάσεις και τα σχετικά ψηφίσματα.
 

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.