Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Μύκονο

oktovriou
oktovriou

Πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στην Μύκονο το 2022. Παραμονή της 28ης Οκτωβρίου ξεκινούν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου. Το πρωί της Πέμπτης θα πραγματοποιηθούν στα σχολεία οι επετειακές εκδηλώσεις και αμέσως μετά θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων στην Άνω Μερά και στην προτομή της Μαντώς Μαυρογένους στην Χώρα.

Ανήμερα της 28ης θα διεξαχθούν οι παρελάσεις και οι παραδοσιακοί χοροί. Στις 10:30πμ θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στην Ι. Μονή Παναγίας Τουρλιανής στην Άνω Μερά και θα ακολουθήσει η παρέλαση και οι παραδοσιακοί χοροί.

Στις 12:00 το μεσημέρι θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως στη χώρα και στη συνέχεια η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στο γιαλό. Η παρέλαση στη χώρα θα ξεκινήσει στις 12:45 και θα ακολουθήσουν οι παραδοσιακοί χοροί μαθητριών και μαθητών κάτω από το Δημαρχείο.

Αμέσως μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων στις 13:45 θα πραγματοποιηθεί ειδική τελετή στο Δημαρχείο όπου ο Δήμαρχος Μυκόνου θα τιμήσει εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου τους επιτυχόντες μαθητές της Μυκόνου των πανελληνίων εισαγωγικών εξετάσεων 2022 για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.