Πορεία Ζωής, Ιωάννης Κονταράτος

 

Σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου ʼνω Μεράς, ο αγαπητός σε όλους κος Ιωάννης Κονταράτος παρουσίασε την αυτοβιογραφία του "ΠΟΡΕΙΑ ΖΩΗΣ".
Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Μυκόνου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όλοι οι Διευθυντές των σχολείων μας, ο αρχαιολόγος κος Χατζηδάκης, η οικογένεια του κου Κονταράτου και πάρα πολλοί φίλοι Μυκονιάτες.
Ο Αντιδήμαρχος Μυκόνου κος Αθανάσιος Κουσαθανάς ΜΕΓΑΣ άνοιξε την εκδήλωση με σύντομο χαιρετισμό για τον αγωνιστή και συνάδελφο Δημοτικό Σύμβουλο Ιωάννη Κονταράτο.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο και την προσφορά του στο νησί και στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Τέλος τον λόγο πήρε ο κος Κονταράτος ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την Δημοτική αρχή και πάνω από όλα την οικογένεια του, τη σύζυγό του Φλώρα και τον γιο του Τάσο. Επίσης δήλωσε ότι αισθάνεται ότι πρέπει να υπηρετήσει, για τελευταία φορά, την τοπική αυτοδιοίκηση, αυτή που για τόσα χρόνια υπηρετεί, αγωνίζεται και προσφέρει, και για τον λόγο αυτό θα συμμετέχει στον συνδυασμό του Δημάρχου κου Χρήστου Βερώνη "ΠΡΩΤΑ Η ΜΥΚΟΝΟΣ" .
Ο κος Κονταράτος, γνωστός για τα γλέντια του και τις προσφορές του κατά καιρούς σε όλους τους συλλόγους, ανακοίνωσε ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν σήμερα από τις πωλήσεις του βιβλίου του θα πάνε στο ταμείο του Λαογραφικού Μουσείου, συμπληρώνοντας ο ίδιος επιπλέον το ποσό των 1.000€. Επίσης θα ανοίξει ειδικό λογαριασμό για την συγκέντρωση ποσού που απαιτείται για την ολική επισκευή του Φάρου Αρμενιστή, στον οποίο επί χρόνια υπηρέτησε ο πατέρας του.
Ο κυρ Γιάννης, όπως του αρέσει να τον αποκαλούν, κάλεσε όλους να συμμετέχουν στο γλέντι που ακολούθησε μιας και χθες, 8 Σεπτεμβρίου είχε τα γενέθλια του. Το συγκρότημα του Ευριπίδη Μασάκη έδωσε άλλο χρώμα στην όλη εκδήλωση, χρώμα και διάθεση που ξέρει απλόχερα να μοιράζει ο κυρ Γιάννης.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.