Παρουσίαση του νέου προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ 2»

eisodos epimelitiriou
eisodos epimelitiriou

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ώρα 16:00, με θέμα τη παρουσίαση του νέου προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ 2» με ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτη Κουρμούση.

Το νέο πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ 2» αφορά τη Συνεισφορά του Δημοσίου για την Αποπληρωμή Επιχειρηματικών Δανείων, για Δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες της πανδημίας και απευθύνεται τόσο σε επιχειρήσεις που έχουν εξυπηρετούμενες οφειλές, όσο και σε επιχειρήσεις που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις.

Εδώ, https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=59225 μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και την απαραίτητη αίτηση προκειμένου να σας αποσταλεί ο απαραίτητος σύνδεσμος (link) μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο email, ώστε να λάβετε μέρος στην ενημερωτική τηλεδιάσκεψη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται έως και την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, ώρα 12:00

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.