Παραιτήθηκε η κ. Ευαγγελία Βερώνη Καμμή από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου.

Σήμερα το μεσημέρι, Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης "Μύκονος, Η Επόμενη Μέρα" κ. Ανδρέας Φιορεντίνος, ανακοίνωσε την παραίτηση της κ. Ευαγγελίας Βερώνη Καμμή, για λόγους υγείας. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και τις ευχαριστίες του στην καλή συνεργάτιδα και δημοτική σύμβουλο για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθειά της τόσο στο έργο της παράταξης του αλλά και συνολικά στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τόνισε δε την εντιμότητα της στο να επιλέξει να παραιτηθεί προκειμένου να μην επηρεάζεται το έργο του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Ευαγγελία Βερώνη Καμμή έδωσε τον καλύτερο εαυτό της συμβάλλοντας με τη γνώση της τόσο στα πολιτιστικά θέματα του νησιού όσο και στα καθημερινά προβλήματα του νησιού.

Η παραίτηση της Δημοτικής Συμβούλου έγινε δεκτή από τον Δήμαρχο Μυκόνου κ. Αθανάσιο Κουσαθανά – Μέγα ο οποίος και αυτός με την σειρά του εξέφρασε την λύπη του για την παραίτηση της κ.Καμμή και ανέφερε με την αξιόλογη παρουσία της στα κοινά του τόπου.
Την κ. Καμμή θα αντικαταστήσει ο πρώτος επιλαχών από την παράταξη του κ. Ανδρέα Φιορεντίνου κος Ξενάριος Παναγιώτης, ο οποίος θα ορκιστεί αύριο το πρωί από τον Δημάρχου κ. Αθανάσιου Κουσαθανά Μέγα.

Η επιστολή παραίτησης είναι η παρακάτω:

Μύκονος 30/01/2009

ΠΡΟΣ
-κο Δήμαρχο,
-κα Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου,
-κκ. Δημοτικούς Συμβούλους

ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Με την παρούσα μου αίτηση παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από τη θέση της εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου του Δήμου Μυκόνου.
Ως γνωστό, μέχρι τώρα είχα κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας που τα αντιμετώπιζα αρκετά καλά. Επειδή όμως αυτή την εποχή η κατάστασή μου επιδεινώθηκε, έκρινα ότι πρέπει να παραιτηθώ από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου, ώστε να μην γίνομαι αιτία με τις απουσίες μου για την μη καλή λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο καθώς και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την καλή συνεργασία που είχαμε δύο χρόνια τώρα και ιδιαιτέρως τους συνεργάτες μου του Συνδυασμού "Μύκονος Επόμενη Μέρα" και προσωπικά τον κο Ανδρέα Φιορεντίνο για την ευκαιρία που είχα να συνεργαστώ μαζί τους.
Ευχαριστώ τους συντοπίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Εύχομαι υγεία, αγάπη και προκοπή για καθένα ξεχωριστά και για όλους μαζί, για το καλό του τόπου μας.

 

Με τιμή

Ευαγγελία Βερώνη Καμμή

Ευαγγελία Βερώνη Καμμή
του Θεοδώρου

Η Ευαγγελία Βερώνη Καμμή γεννήθηκε στη Μύκονο τον Απρίλη του 1941 και ζει πάντα εκεί με την οικογένεια της.
Είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Καμμή και έχουν τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου και του τ.τ Ελληνικού Οδηγισμού στο νησί μας καθώς επίσης εργάστηκε ως επιμελήτρια του λαογραφικού μουσείου (1978-2001).
Έχει εκδώσει επτά βιβλία σχετικά με την μυκονιάτικη λαογραφία και έχει συνεργαστεί δημοσιεύοντας πολλά ηθογραφικά άρθρα σε όλες τις σύγχρονες μηνιαίες τοπικές εφημερίδες καθώς και σε άλλα κυκλαδικά έντυπα από το 1978. Επειδή είναι αντίθετη με την πολιτική πραγματικότητα έτσι όπως υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο τόπο μας έχει θέσει κατά το παρελθόν δύο φορές υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος.
Στις εκλογές του 2002 έθεσε υποψηφιότητα και ως νομαρχιακή σύμβουλος όπου είχε λάβει 1.716 ψήφους.
Θα είναι και τώρα πάλι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Φιορεντίνου.

Ξενάριος Παναγιώτης
του Μάρκου (ΘΕΟΥΛΑΚΙ)
Γεννήθηκε στην Μύκονο το 1952 και είνα το ένατο παιδί της οικογένειας Μάρκου και Καλλιόπης Ξενάριου.
Έζησε στο νησί της Μυκόνου μέχρι το 1967, τελείωσε το Λύκειο στην Αθήνα και για αρκετά χρόνια ασχολήθηκε με τον ασφαλιστικό τομέα και με οικονομικές επιχειρήσεις.
Το 1982 επέστρεψε στη Μύκονο.
Είναι παντρεμένος με την Μαράγια Κουκά και έχουν δύο παιδιά, τον Μάρκο, φοιτητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Μακεδονίας και την Κατερίνα, μαθήτρια της δευτέρας Γυμνασίου.
Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Μύκονο από το 1988 με την επιχείρηση ασβεστοποιίας που δημιούργησε στο Μαράθι.

Του ευχόμαστε καλορίζικος.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.