Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου

 

Ν.Α.Ο.ΜΥΚΟΝΟΥ
ΤΟΥΡΛΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ
ΤΑΧ. Θυρ. 405
Τηλ. (προσωρινά) +30 6937.699199
+30 22890 28394

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγωνιστική και Αθλητική ενημέρωση – 27-9-2007

Οι φωτογραφίες είναι από τον Περιφερειακό Αγώνα στην ʼνδρο 4- 8 Σεπτεμβρίου. Η χαρά των παιδιών που συμμετείχαν φαίνεται από τα χαμόγελά τους στις φωτογραφίες.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα καλλίτερα που θα μπορούσαμε, αλλά, όλοι λέγανε μπράβο στα παιδιά της Μυκόνου που παρά τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, (προπονήσεις, φθαρμένα υλικά, έλλειψη μόνιμου προπονητή κλπ) συμμετέχουν σαν ίσος προς ίσον.

Οι αγώνες έγιναν στη θαλάσσια περιοχή της Χώρας της ʼνδρου, με συμμετοχή 80 περίπου σκαφών Optimist & Laser από 13 Ναυτικούς Ομίλους των γύρω περιοχών.
Ο Όμιλος της ʼνδρου που ήταν ο διοργανωτής, στεγάζεται σε ένα πανέμορφο ιδιόκτητο κτήριο, δίπλα στη θάλασσα, με πολύ καλό μπαρ -εστιατόριο, πολύ ωραία θέα και πολύ φιλικό περιβάλλον, που υπάρχει άλλωστε, σε όλους τους Ναυτικούς Ομίλους. Τους αθλητές συνόδευαν ένας προπονητής ( Γ. Γιαβούρογλου), από την Αθήνα, Γονείς και μέλη του ΔΣ του ΝΑΟΜ.

Ελπίζουμε στις εγκαταστάσεις του νέου Λιμανιού του Τούρλου, να διεκδικήσουμε με την βοήθεια του Δήμου, και να παραχωρηθεί κάποιος κατάλληλος χώρος για τον ΝΑΟΜ.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.