Μυκονιάτικη Φιλοξενία

Μυκονιάτικη φιλοξενία

Σερβίς στο Καλό Λιβάδι

Προσ-φιλέ-ς έδαφος βρήκε το μπίτς βόλεϊ στη Μύκονο και έπεται συνέχεια! Στη συνέντευξη Τύπου πουπραγματοποιήθηκε σήμερα στο Καλό Λιβάδι, στο Beach BarSolymar ο Δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης επιβεβαίωσεοτι το νησί των "ανέμων" τέθηκε στη διάθεση στη ΕΟΠΕγια μακροχρόνια συνεργασία και διοργάνωση τουρνουά τουΠανελληνίου Σιρκουί!

"Η Μύκονος αποτελεί ίσως τον κορυφαίο τουριστικόπροορισμό, αλλά για να παραμείνει πρώτος δεν αρκούνμόνο οι πολιτιστικές και κοσμικές εκδηλώσεις. Το μπιτςβόλεϊ είναι ένα από τα πιο μοντέρνα Ολυμπιακά αθλήματαπου προσελκύει κόσμο και πιστεύουμε ότι ταιριάζει στονησί μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε τησυνεργασία με την ΕΟΠΕ και πλέον θα συμπαραστεκόμαστεκι εμείς σε αυτή την προσπάθεια κάθε χρόνο" τόνισε οκ. Χρήστος Βερώνης.

"Μύκονο σ΄ευχαριστούμε"

Ο Διευθυντής της διοργάνωσης, Αλέκος Παρασκευόπουλος, τόνισε μεταξύ άλλων:
"Ευχαριστούμε τις τοπικές αρχέςγια την άψογη συνεργασία και τη βοήθεια που μαςπροσφέρουν. Η Μύκονος αποτελούσε στόχο της ΕΟΠΕ εδώκαι χρόνια και είμαστε χαρούμενοι που τον πετύχαμε. Μετη διοργάνωση αγώνων στη Μύκονο ανεβαίνει και τοπρεστίζ του αθλήματος. Εξάλλου, το μπιτς βόλεϊ είναιένα από τα κορυφαία καλοκαιρινά Ολυμπιακά Αθλήματα μετην καλύτερη τηλεθέαση στους τελευταίους ΟλυμπιακούςΑγώνες. Ελπίζουμε οι αθλητές που τόσα χρόνιαεπισκέπτονται το νησί για διακοπές, να συνδυάσουνευχάριστα φέτος και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους".

"Σε χρόνο ρεκόρ"
Ο ιδιοκτήτης του Solymar Beach Bar, κ. ΝεκτάριοςΝικολόπουλος αναφέρθηκε στη ταχύτατη προετοιμασία τηςδιοργάνωσης:
"Είναι τιμή και χαρά μας πουδιοργανώνουμε τους πρώτους αγώνες μπιτς βόλεϊ στηΜύκονο και είμαστε στη διάθεση της Ομοσπονδίας σε ότιχρειαστεί. Μέσα σε περίπου 20 μέρες καταφέραμε ναστήσουμε δύο γήπεδα και να παρέχουμε στους αθλητέςυπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ελπίζουμε μόνο να κοπάσει οαέρας για να δούμε και καλούς αγώνες. Από αύριοξεκινάνε αγώνες του κυρίως ταμπλό και στην παραλίαΠανόρμου της Μυκόνου και ευχόμαστε καλή επιτυχία σεόλους τους αθλητές".

Οι πρωταγωνιστές παρα-μιλάνε…
Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι αυθεντικοίπρωταγωνιστές. Κατά σειρά μίλησαν οι
Κατερίνα Νικολαϊδου:
"Το να παίζει μπιτς βόλεϊ στηΜύκονο ήταν κάτι που πριν από μερικά χρόνια δεν τοφανταζόμασταν. Τελικά, έγινε και αυτό και πλέον είναισειρά μας να ευχαριστήσουμε την ΕΟΠΕ, αλλά και τουςτοπικούς διοργανωτές με το να αποδώσουμε όσο τοδυνατόν καλύτερα. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες καινα έρθει ο κόσμος στο γήπεδο" .

Φένια Παπαγεωργίου:
"Γνωρίζουμε τόσα χρόνια τη Μύκονο,ως ταξιδιωτικό προορισμό και πλέον ήρθε η ώρα να τοδούμε και σαν "δουλειά". Είναι ένα από τα πιοεντυπωσιακά τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί και εμείςθα έχουμε ένα επιπλέον λόγο για να επισκεπτόμαστε τηΜύκονο" .

Νίκος Κωστακόπουλος:
"Η ομορφιά της Μυκόνου δενχρειάζεται περισσότερη διαφήμιση από εμένα γιατί είναιήδη γνωστή σε όλους. Απλά να ξέρετε ότι κάθε τουρνουάμπιτς βόλεϊ έχει και την ξεχωριστή ομορφιά του. Γιαπαράδειγμα δεν πρέπει να μας φοβίζει το ενδεχόμενοδυνατών ανέμων. Είναι και αυτό ένα στοιχείο της φύσηςκαι μέρος του παιχνιδιού. Ο αέρας, η βροχή, ο ήλιοςκάνουν το άθλημα ενδιαφέρον και εμείς οι αθλητέςπολλές φορές διασκεδάζουμε να παίζουμε σε αντίξοεςκαιρικές συνθήκες" .

Κώστας Αγγελίδης:
"Είμαι εντυπωσιασμένος από τις αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές εγκαταστάσεις. ΗΜύκονος έχει στυλ, όπως και το μπιτς βόλεϊ καιγι’ αυτό νομίζω ότι ταιριάζουν. Δεν υπάρχειλόγος ανησυχίας για τον αέρα, γιατί όπως και να’χει εμείς θα ευχαριστηθούμε τους αγώνες" .

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.