Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος εθελοντικός καθαρισμός


Και ναι ο 1ος εθελοντικός καθαρισμός των παραλίων της Μυκόνου είχε επιτυχία!
Συνολικά 40 και πλέον Μυκονιάτες (παιδιά, νέοι, γονείς) δώσανε το παρών στο ραντεβού της Κυριακής 9/5, σε μια ουσιαστική δράση για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Εξοπλισμένοι με γάντια και σακούλες, καθάρισαν όλη την παραλία του Κόρφου, μια από τις πιο εκτεθειμένες στους βοριάδες παραλίες του νησιού με αποτέλεσμα την μεγάλη συγκέντρωση σκουπιδιών στην ακτογραμμή της παραλίας.
Μικροί μεγάλοι απλώθηκαν σε όλο το μήκος της παραλίας του Κόρφου και σε δύο ώρες μάζεψαν περισσότερα από 12 κ.μ σκουπίδια τα οποία και απομακρύνθηκαν επί τόπου από την παραλία με το φορτηγό του Δήμου Μυκόνου.
Στην παραλία δυναμικό παρών έδωσαν τρεις ανεξάρτητοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο κος Ιωάννης Κουκάς, η κα Μαριγούλα Αποστόλου και ο κος Σαλάχας Νικόλας και όπου συμμετείχαν στον καθαρισμό της παραλίας αλλά άκουσαν και τα παράπονα του κόσμου σχετικά με την ανακύκλωση στη Μύκονο και για την "άσβεστη φλόγα" στα Σκυλάμπελα.

Την όλη διοργάνωση είχε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Γυμνάσιο, το Λύκειο, το ΕΠΑΛ και ο Δήμος Μυκόνου.
Ραντεβού στον επόμενο εθελοντικό καθαρισμό, την επόμενη Κυριακή, (θα ανακοινωθούν πληροφορίες για το σημείο συνάντησης) ο οποίος σίγουρα θα έχει πολλή περισσότερη συμμετοχή.

 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.