Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο υπό σύσταση Μικρασιατικός Σύλλογος Μυκόνου σήμερα το απόγευμα, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009, στην αίθουσα του Καφέ – Μπαρ "ΑΝΟΙΞΗ" σε μια πολύ "ζεστή" ατμόσφαιρα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας καθώς και αρκετοί άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τοπικοί φορείς του νησιού, εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων, μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
Στην εκδήλωση ήταν παρόν η μητέρα και ο αδελφός του Μητροπολίτη Δωρόθεου Β'.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής, τους κ.κ. Αλέκα Προυσαλόγλου,(η οποία απουσίαζε), Νίκη Μαυροκέφαλου, Μίνα Αϊβαζογλου, Γεωργία Μασάκη, Ιωάννη Μαρμαρά, Αντώνη Καλπουρτζή και Ευριπίδη Μασάκη.
Το χρυσό φλουρί, προσφορά του κου Χρήστου Ξενιτίδη, έπεσε στην κα Δελατόλα Ευαγγελία, οι πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες ήταν προσφορά του ζαχαροπλαστείου "το Πέρασμα" και μέρος των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν ήταν δωρεά του κ. Ιωάννη Μαρμαρά.
Ο νεοϊδρυθείς σύλλογος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον κ. Αντώνη Κουσαθανά για την παραχώρηση της αίθουσας.
Η βραδιά έκλεισε με τα τραγούδια του Ευριπίδη Μασάκη και του Βασίλη Αντωνίου.

Και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ.
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.