Καλή σχολική χρονιά

Ο καθιερωμένος Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Σεπτεμβρίου σε όλα τα σχολεία της Μυκόνου, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΤΕΕ και στο νέο Ιδιωτικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Μυκόνου, παρουσία πλήθους γονέων, εκπαιδευτικών, παραγόντων της τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους μαθητές.
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου μπαίνουμε στη Φθινοπωρινή περίοδο ολοταχώς. Μπαίνουμε σε μια νέα φάση, σε ένα νέο ξεκίνημα. Περισσότερο απ' όλους οι μαθητές βέβαια.
Mετά τις διακοπές του καλοκαιριού κι ένα πολύβουο πλήθος παιδιών γονέων και εκπαιδευτικών έζησε σήμερα το κλίμα των αγιασμών που επιβάλλει η πρώτη μέρα, μαζί με τις ευχές όλων που δίνονται απλόχερα αλλά και την διανομή των βιβλίων.
Μια μέρα που σηματοδοτεί την αρχή ενός καινούργιου σχολικού έτους με νέους στόχους διεκδίκησης και κατάκτησης, πολύ δουλειά και με την ελπίδα να είναι η καλύτερη σχολική χρονιά για όλους.
Πολλές ευχές για καλή σχολική χρονιά, υγεία, δύναμη και προκοπή έστειλε σε μήνυμα του ο Μητροπολίτης Δωρόθεος ο Β' καθώς επίσης και οι Διευθυντές όλων των σχολείων.

2o Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου

1o Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου

Νηπιαγωγείο Λάκκας

Λύκειο κ TEE Μυκόνου 

Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο "ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ"

 
 

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.