Κάλεσμα για αιμοδοσία

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Διανύοντας την 2η δεκαετία αδιάλειπτης αιμοδοτικής προσφοράς των Μυκονιατών στο νησί τους, η Μυκονιάτικη Αλληλεγγύη και το κέντρο Αιμοδοσίας του νοσοκομείου Νικαίας, σας καλούν για άλλη μια φορά να δώσετε το παρόν στην ύψιστη αυτή ανθρωπιστική πράξη αιμοδοτώντας την:

Παρασκευή 10/11/06 το πρωί στην 6η ΜΣΕΠ και το απόγευμα στην ʼνω Μερά από 4-8.30.
Σάββατο 11/11/05 στο Δημοτικό σχολείο της Χώρας, το πρωί 9-1 και το απόγευμα 5-8.30.
Κυριακή 12/11/06 στο Δημοτικό σχολείο της Χώρας το πρωί 9-1.

Όπως είναι πλέον γνωστό, ο σκοπός αυτής της προσπάθειας επιτυγχάνεται κάθε χρόνο, με την κάλυψη σε αίμα, όσων ασθενών χρειάζονται μετάγγιση προκειμένου να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα υγείας.
Ευχόμαστε παντά ανοδική πορεία της προσφοράς αίματος στη Μύκονο, γιατί δυστυχώς όπως λέει και ο λαός "αχρείαστο να 'ναι το αίμα, πρέπει να υπάρχει", για να είμαστε έτοιμοι, να αντιμετωπίσουμε κάθε περίπτωση. Και επειδή οι ανάγκες αυξάνονται κάθε χρόνο η παρουσία όλων σε κάθε αιμοδοσία είναι σημαντική.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να καλέσουμε για αιμοδοσία, άτομα που απέχουν για κάποιο λόγο απ' την προσφορά αυτή, είτε από αμέλεια, είτε προσωρινά για λόγους υγείας. Θα χαιρόμασταν να τους έχουμε πάλι κοντά μας, για να συζητήσουμε πιθανές κακές εντυπώσεις αλλά και προβλήματα υγείας.
Με τις καλύτερες ευχές για υγεία και διάθεση και ανθρωπιστικές προσφορές.

ΜΥΚΟΝΙΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.