Είμαστε στον αέρα !

mykonos
mykonos

Είμαστε στον αέρα από σήμερα 1 Αυγούστου 2005 ! Ξεκίνησε μια ιστοσελίδα για όλους εμάς που ζούμε και δουλεύουμε στο νησί της Μυκόνου και ζητάμε καθημερινά ενημέρωση ή κάποια πληροφορία. Μια ιστοσελίδα στην οποία θα μπορούμε όλοι μας να έρθουμε σε επαφή με μια εκτενή θεματολογία, να ενημερωνόμαστε, να ζητάμε και να προωθούμε πληροφορίες για το “κάθε μέρα” μας στη Μύκονο.
Στόχος μας είναι η σωστή και έγκυρη πληροφόρηση σας για το τι είναι διαθέσιμο στην αγορά, τι καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας, τι θα βοηθήσει περισσότερο να επιτύχετε τους στόχους σας και θα απλουστεύσει τη δουλεία μας.
Με διάθεση για συνεργασία και δυνατότητα να ακούσουμε αυτό που έχετε να μας πείτε, με ειλικρίνεια και χαμόγελο, με κέφι αλλά και με εμπειρία ξεκινάμε μέσα από αυτές τις σελίδες να κερδίσουμε το δικό σας χαμόγελο.
Περιμένουμε την άποψη σας στο support@e-mykonos.gr καθώς επίσης και αυτό που θα θέλατε να συμπεριλάβουμε στην ιστοσελίδα.
Καλό καλοκαίρι

Η παρέα του e-mykonos.gr

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.