Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2006

Φτάσαμε στο τέλος των εκλογών για το νησί μας. Μια έντονη προεκλογική περίοδο, με μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο πλευρές για την διεκδίκηση της διοίκησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας.
Από αυτές τις Δημοτικές Εκλογές κερδισμένος θα είναι σίγουρα ο Μυκονιάτικος λαός. Μπαίνουμε σε μια σύγχρονη τετραετία, στην τετραετία του 2010, το νησί μας πρόκειται να αλλάξει και να μπει σε νέους ρυθμούς και συνήθειες.
Η νέα Δημοτική Αρχή που περιμένει τώρα να αναλάβει επίσημα από την 1 Ιανουαρίου του 2007 θα πρέπει να λάβει σοβαρά τα μηνύματα του Μυκονιάτικου λαού και να αγωνιστεί πέρα από κάθε προσωπική και πολιτική φιλοδοξία για να μας παρέχει αυτά τα οποία θα καλυτερεύσουν την ζωή μας.

Εμείς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το αγκάλιασμα που μας δώσετε και για την ενθάρρυνση της προσπάθειας μας να συνεχίσουμε αυτό που το λένε e-mykonos.gr. Αυτές τις τρεις μέρες οι επισκέπτες στις δυο ιστοσελίδες μας ξεπέρασαν τις 10.000 και τα μηνύματα ήταν πάρα πολλά και ιδίαιτερα από τους απόδημους Μυκονιάτες.
Αυτό που ζήσαμε την περίοδο αυτή, όχι μόνο την προεκλογική αλλά από την πρώτη μέρα λειτουργίας της σελίδας μας, είναι ότι ο κόσμος θέλει απλή, σωστή και έγκυρη πληροφόρηση. Σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προβάλουμε το νησί μας στο ηλεκτρονικό παγκόσμιο χώρο, κάτι το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους.

Με εκτίμηση,
Για το e-mykonos.gr
Κατερίνα και Μιχάλης

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly

You may also like

Comments are closed.